Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známy herec (83) zažil poriadny šok: O svojej dcére nevedel dlhých 52 rokov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Takéto prekvapenie zrejme nečakal. Známy britský herec David Jason (83) bol v nemom úžase po tom, ako nedávno zistil, že má 52-ročnú dcéru Abi. Tá nikdy nevedela, kto je jej skutočným otcom, avšak všetko zmenilo stretnutie s Jasonom. Odvtedy mala podozrenie, ktoré sa nedávno potvrdilo testami otcovstva.

David Jason patrí medzi najlepších britských hercov histórie. Diváci si ho pamätajú hlavne vďaka jeho postavám v komediálnych seriáloch, ako je napríklad Only Fools and Horses. V roku 2005 si za svoj prínos dokonca vyslúžil šľachtický titul sir.

V nedávnej dobe však zažil poriadny šok. Známy herec sa totiž dozvedel, že je otcom 52-ročnej Aby Harris. V roku 1970 mal totiž krátky románik s jej matkou, ktorá mu však o tom, že zostala tehotná, nikdy nepovedala. 

David Jason
Zobraziť galériu (2)
David Jason  (Zdroj: Profimedia)

„Povedať, že som zostal prekvapený, keď som sa to dozvedel, je len slabým odvarom toho, čo som prežíval. Keď som sa však z tejto novinky spamätal, bol som nadšený, že môžem Abi spoznať a stretávať sa s ňou. Moja manželka Gill a dcéra Sophie nás veľmi podporili a mali veľa pochopenia. Abi a jej syna privítali v našej rodine s otvorenou náručou," povedal herec pre Mirror.

Jason sa s matkou Aby stretol po prvýkrát od ich krátkeho vzťahu až v roku 2008, kedy vlastne prvýkrát sretol aj svoju dcéru, o ktorej však nemal ani tušenie. O niekoľko rokov sa Abi a známy umelec stretli na akcii ich spoločného priateľa opt. Nuž, a tam si všimla, že majú spoločné viaceré črty tváre. Odvtedy bola presvedčená, že jej otcom je práve Jason.

Trvalo však niekoľko ďalších rokov, kým sa odhodlala k tomu, aby mu o tom povedala. Keď videla vyrastať svojho syna Charlieho, chcelatotiž vedieť, či sa v rodine jej otca nevyskytli nejaké choroby, o ktorých by mala vedieť. Preto sa rozhodla, že napíše Jasonovi list, v ktorom mu vysvetlila svoju situáciu a poprosila ho o test otcovstva. 

Aj napriek tomu, že Abi už niekoľko rokov tušila, že jej otcom je práve známy herec, výsledok testov bol pre všetkých poriadnym prekvapením. Jason tak zistil, že má z predchádzajúceho vzťahu dcéru a navyše 10-ročného vnuka Charlieho.

Viac o téme: David Jason
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu