Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda Backstreet Boys šokuje: ROZCHOD s krásnou manželkou po 18 rokoch!

AJ McLean s manželkou Zobraziť galériu (3)
AJ McLean s manželkou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prekvapivé vyhlásenie! AJ McLean (45), ktorého celý svet pozná ako jedného z členov formácie Backstreet Boys, prechádza náročnejším životným obdobím. Spoločne s dlhoročnou partnerkou a matkou jeho dvoch dcér totiž oznámili, že sa rozchádzajú.

AJ a Rochelle DeAnna toto vyhlásenie urobili prostredníctvom magazínu TMZ. Dvojica, ktorá sa v roku 2011 zosobášila po šiestich rokoch randenia, sa síce rozchádza, avšak rozvod zatiaľ neplánujú. Podľa vlastných slov sa rozchádzajú, aby na sebe zapracovali. 

Backstreet Boys
Zobraziť galériu (3)
Backstreet Boys  (Zdroj: SITA)

„Manželstvo je náročné, ale stojí to za to. Vzájomne sme sa rozhodli dočasne sa odlúčiť, aby sme pracovali na sebe a na našom manželstve. Dúfame v to, že sa nám tak podarí vybudovať silnejšiu budúcnosť,” uviedol na margo toho slávny spevák.  

„Plán je taký, že sa potom k sebe vrátime a budeme sa naďalej starať o našu vzájomnú lásku i lásku k našej rodine. V tejto chvíli vás žiadame o rešpekt a súkromie. Odlúčenie je dosť náročné aj bez komentárov. Prosím buďte slušní a majte na pamäto, že súčasťou toho sú aj naše deti,” dodal McLean, ktorý má s manželkou dve dcéry. 

Život po boku hviezdy formácie Backstreet Boys pre jeho manželku určite nebol jednoduchý. V októbri 2020 AJ prehovoril o tom, že bol zhruba 20 rokov závislý na alkohole a drogách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu