Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mladá herečka na premiére poriadne PREKVAPILA: Uff, čo to má na tvári?!

Auli'i Cravalho Zobraziť galériu (3)
Auli'i Cravalho (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nešlo ju prehliadnuť! Reč je o herečke menom Auli'i Cravalho (22), ktorá na slávnostnú premiéru počinu s názvom The Power prišla s poriadne netradičným mejkapom. Na tvári totiž mala červený odtlačok ruky cez ústa. Čo týmto gestom chcela povedať?

Nový dramatický seriál s názvom The Power mal v uplynulých dňoch svoju slávnostnú premiéru. Jednu z postáv v ňom stvárňuje aj rodáčka z Havajských ostrovov - Auli'i Cravalho, ktorá v roku 2016 prepožičala svoj hlas Disneyho Moane. 

VIDEO: Trailer k seriálu s názvom The Power.

Krásna umelkyňa si na svojom vzhľade dala záležať. Avšak oveľa viac ako outfitom zaujala netradičným líčením. Cez ústa totiž mala otlačok ruky, ktorý bol červenej farby. Išlo o prejav solidarity s domorodými ženami a hnutím No More Stolen Sisters. 

„Ide o nezvestné a zavraždené domorodé ženy,” prezradila na margo toho mladá herečka. Tieto skutky páchané na zástupkyniach nežného pohlavia dosahujú nebývalú úroveň. Ako uvádza Indian Law Resource Center, viac ako 4 z 5 domorodých žien z Aljašky a indiánskych kmeňov zažili násilie a sexuálne násilie. 

Auli'i Cravalho
Zobraziť galériu (3)
Auli'i Cravalho  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Auli'i Cravalho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu