Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brat hviezdy zo Sám doma: Divákov šokoval HOLÝM PENISOM… Pritlačeným o misku s jahodami!

Rory Culkin sa v novom seriáli ukázal úplne holý. Zobraziť galériu (4)
Rory Culkin sa v novom seriáli ukázal úplne holý. (Zdroj: Amazon Prime/Profimedia)

LOS ANGELES - Hoci verejnosti je viac známy starší Macaulay Culkin (42), ktorý stvárnil Kevina v Sám doma, aktuálne na hereckom poli žne úspechy skôr mladší Rory (33). Hviezdi aj v novom seriáli streamovacej platformy Amazon Prime, s názvom Swarm. A hneď v úvodnej časti šokoval divákov. Na obrazovkách totiž ukázal svoj úplne holý penis... Pritlačený o sklenenú misku s jahodami!

O 9 rokov mladší brat Kevina z komédií Sám doma aktuálne hrá v novinke z dielne Amazon Prime. V týchto dňoch uzrela svetlo sveta prvá epizóda seriálu s názvom Swarm. No a tá okrem napínavého deja, upútala divákov aj skutočne nečakaným momentom. Ako informuje britský DailyMail, Rory Culkin sa v jednej zo scén objavil úplne nahý. 

Diváci ho môžu vidieť, ako sa po kuchyni prechádza úplne bez oblečenia, následne zoberie sklenenú misku s ovocím a vráti sa do postele. No a práve tam sa sledujúcim naskytne skutočne pikantný pohľad. V momente, keď kľačí na posteli a ponúka svoju polovičku jahodami, na obrazovke sa objaví záber na priehľadnú nádobu... A s ňou aj jeho úplne nahé prirodzenie pritlačené na sklo. 

Brat hviezdy zo Sám
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Amazon Prime)

Nie je známe, či bol herec skutočne nahý alebo tvorcovia použili atrapu, no scéna medzi divákmi vzbudila poriadne vášne. Na sociálnej sieti Twitter sa delili o svoje dojmy z tejto scény. „Rory Culkin vo Swarm, už nikdy sa nebudem pozerať na jahody rovnako,“ poznamenal vtipne jeden z divákov. A pridal sa ďalší: „Najviac znepokojujúca vec, ktorú som vo Swarm videl, bol penis Roryho Culkina, pritlačený k priehľadnej miske s jahodami. Tiež by som prestal jesť ovocie.“

Viac o téme: Macaulay CulkinRory Culkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu