Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárny herec (97) mal autonehodu: Stratil kontrolu nad vozidlom a...

Dick Van Dyke Zobraziť galériu (3)
Dick Van Dyke (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - ...narazil do brány! Slávny herec Dick Van Dyke oslávil v decembri svoje 73. narodeniny, avšak vekom sa nemieni nijako obmedzovať. Dôkazom je napríklad i to, že stále aktívne šoféruje. Možno by ale v tomto smere mohol už uvažovať nad pomocou. V stredu ráno mal totiž nehodu.

Správy o hercovej nehode priniesol portál tmz.com. Dick Van Dyke šoféroval svoje luxusné vozidlo, ktoré dostalo na mokrej ceste šmyk. On stratil nad ním kontrolu a narazil do brány. Na miesto prišli policajti i záchránari, ktorí herca ošetrili.

Ako informujú zahraničné média, z nosa a úst mu tiekla krv a je možné, že utrpel otras mozgu. Ísť do nemocnice odmietol. Na miesto ho prišiel vyzdvihnúť priateľ, ktorý ho odviezol domov. Policajti uviedli, že na nehode nemali žiadny podiel alkohol ani lieky, avšak herca s ohľadom na jeho vek požiadali o preskúšanie jeho šoférskych schopností. 

V súvislosti s týmto hercom majú mnohí na pamäti vážnu nehodu, ktorá sa stala takmer pred 10 rokmi. Vtedy Dick Van Dyke utiekol hrobárovi z lopaty. Bol totiž účastníkom nehody, keď začalo jeho luxusné auto horieť. Z plameňov ho vtedy zachránil okoloidúci muž. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu