Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa kráska sa predvádzala na pláži: Toto TELO má v posteli olympijský víťaz!

Sophia Thomalla Zobraziť galériu (3)
Sophia Thomalla (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Známa nemecká herečka, modelka a televízna moderátorka Sophia Thomalla (33) patrí medzi veľké krásky. Presvedčiť sa o tom mohli aj návštevníci pláže v Miami, kde nemecká rodáčka predviedla svoju ukážkovú postavičku v čiernych plavkách.

Sophia Thomalla sa venuje naozaj širokému spektru aktivít. Vďaka svojim rodičom, ktorí boli obaja herci, sa tomuto umeniu venovala aj ona. Okrem toho patrí medzi známe moderátorky a takisto má skúsenosti aj s modelingom.

Rovnako ako jej matka Simone, tak aj Sophia sa objavila v pánskom magazíne Playboy. Svoju krásu však momentálne prezentuje na slnečných plážach v Miami, kde sa nedávno objavila v čiernych plavkách, ktoré okrem jej tetovaní ukázali aj jej perfektnú postavu.

Sophia Thomalla
Zobraziť galériu (3)
Sophia Thomalla  (Zdroj: Profimedia)

Tú spolu s objektívmi paparazzov obdivuje aj množstvo známych mužov. V minulosti randila napríklad so spevákom skupiny Rammstein Tillom Lindemannom či futbalovým brankárom Lorisom Kariusom. Momentálne však tvorí pár s iným popredným nemeckým športovcom, konkrétne s tenistom a olympijským víťazom Alexandrom Zverevom.

Viac o téme: Sophia Thomalla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu