Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NOVÁ ŽENA po boku slávneho speváka (58): Aha, aká výstavná kočka!

Lenny Kravitz a Ana Paula Valle Zobraziť galériu (4)
Lenny Kravitz a Ana Paula Valle (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Paparazzom neušli! Neodmysliteľnou súčasťou imidžu slávneho speváka Lennyho Kravitza (58) sú výrazné dredy. Aj vďaka nim ho ľudia hravo spoznajú, kdekoľvek sa objaví. Pred pár dňami sa vybral na nákupy a po svojom boku bol krásnu modelku. Keď ho bulvárni fotografi zbadali, cvakali o dušu.

Lenny Kravitz bol v rokoch 1987 - 1993 ženatý s herečkou Lisou Bonet, s ktorou má dospelú dcéru Zoë. Jeho šarmu podľahli ale aj iné mnohé slávne ženy. V posledných rokoch sa ale po jeho boku objavujú mladšie a krásne modelky. 

Aktuálne si pozornosť slávneho speváka užíva modelka menom Ana Paula Valle, s ktorou v uplynulých dňoch zavítali do obchodu s luxusným oblečením. Z prítomnosti paparazzov neboli vôbec nadšení. Keď dokonca odtiaľ odchádzali, kráska išla sama predným vchodom, slávny spevák zrejme použil nejaký zadný východ.  

Lenny Kravitz a Ana Paula Valle
Zobraziť galériu (4)
Lenny Kravitz a Ana Paula Valle  (Zdroj: profimedia.sk)

Ana Paula Valle odchádzala z obchodu už sama.
Zobraziť galériu (4)
Ana Paula Valle odchádzala z obchodu už sama.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je tajomstvom, že Lenny si svoje súkromie prísne stráži. Rovnako tak ho ani Ana Paula nespomína na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 33-tisíc followerov. Avšak svoje výstavné krivky ukazuje celkom rada. Je to kočka, čo poviete?!

Viac o téme: Lenny KravitzAna Paula Valle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu