Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po rozchode vystriedala 7 chlapov: Šokujúce slová Prachařovej exmanželky!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Odvtedy, ako vyšlo najavo, že v manželstve Jakuba Prachařa a Agáty Hanychovej to škrípe, má bývalá modelka po svojom boku už siedmeho partnera. Aktuálne sa vyjadrila k tomu, prečo to tak asi je a zazneli aj pomerne šokujúce slová na adresu jej exmanžela.

Po rozchode a následnom rozvode Prachařovcov striedala Agáta jedného chlapa za druhým. Ako sa teraz vyjadrila pre magazín Sedmička, pravdepodobne proste len lovila v zlých vodách. 

Agáta Hanychová s aktuálnym partnerom
Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová s aktuálnym partnerom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ale nezaprela ani svoju prostorekosť. A to v momente, keď odpovedala na otázku, čo u daných mužov hľadala a oni to nemali. „Zrejme mozog, ten som ešte u nikoho nemala,” vyhlásila brunetka.

Pri tejto odpovedi zrejme mnohým napadne, či sa tento výrok vzťahuje aj na jej exmanžela, herca a speváka Jakuba Prachařa. Ako sa však ukázalo, na neho má Agáta úplne iný názor. „Pravda je, že môj exmanžel bol fakt dobrý, takže po ňom sa ťažko hľadá. Ale je blbosť hovoriť to nahlas, keď teraz spolu nemáme práve ideálny vzťah,” povedala Hanychová. 

Tá má s Jakubom dcéru Miu, o ktorú sa striedavo starajú. Ich vzťah je síce napätý, no v tejto veci žiadne problémy nemajú a Mia svojho otca pravidelne vída. O majetkovom vysporiadaní bývalých manželov ale ešte musí rozhodnúť súd. Agáta verí, že tento rok sa to už uzavrie. 

Jakub Prachař a Agáta Hanychová
Zobraziť galériu (3)
Jakub Prachař a Agáta Hanychová  (Zdroj: Instagram J.P.)

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu