Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľká radosť hudobníka z My Chemical Romance: Narodila sa mu dcéra!

Mikey Way
Mikey Way (Zdroj: Instagram M.W.)

LOS ANGELES - Americký hudobník Mikey Way, známy najmä z už nefungujúcej kapely My Chemical Romace, sa stal otcom.

Tridsaťšesťročný muzikant sa o radostnú správu podelil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Rodák z New Jersey s manželkou Kristin Colby Way, s ktorou sa zosobášil minulý rok, privítali na svete dcéru. Dvojica dala dievčatku meno Rowan Louise. "Predstavujem vám jedinečnú Rowan Louise Way! Som pyšný a poctený, že som tvojím otcom," napísal Way k fotografii novorodeniatka, ktorú zverejnil na menovanej sieti.

Mikey Way pôsobil v kapele My Chemical Romance ako basgitarista od jej vzniku v roku 2001 až do marca 2013, keď oznámili ukončenie činnosti. Počas fungovania vydali štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010).

Najväčší úspech im priniesol album The Black Parade, ktorý obsahuje single Welcome To The Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You či Teenagers. Po ukončení činnosti kapela fanúšikom a fanúšičkám ešte ponúkla výberovky May Death Never Stop You (2014) a The Black Parade/Living with Ghosts (2016). Way momentálne pôsobí v rockovom duu Electric Century, ktoré založil spolu Davidom Debiakom z kapely Sleep Station. Formácia má na konte eponymné EP, ktoré vydala v roku 2015, a štúdiovku For the Night to Control (2016).

Viac o téme: Mikey Way
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu