Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

A túto riťku poznáte?! Speváčka bez milenca ju otŕča non-stop

Majiteľkou tohto pozadia je známa speváčka. Zobraziť galériu (8)
Majiteľkou tohto pozadia je známa speváčka. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Hľadá si nového? Provokatívne outfity sú už v prípade mnohých speváčok samozrejmosťou. Medzi hanblivky rozhodne napatrí ani táto dáma, ktorá si vybudovala svoj imidž na výstrednosti. V lete tohto roka ohlásila intepretka rozchod s fešným hercom, pričom už pomaličky plánovali svadbu. Viete o kom je reč?

Ak ste tipovali, že hovoríme o speváčke Lady Gaga, hádali ste správne. Výstredná umelkyňa totiž v poslednej dobe akoby nenosila nič iné, len miniatúrne rifľové šortky. Tie odhaľujú nielen jej nohy, ale aj značnú časť jej pozadia.

Gaga zmenila imidž pri príležitosti nového albumu, ktorý nesie názov Joanne. Ním chcela speváčka vzdať hold svojej zosnulej tete. V rámci promovania absolvovala už aj vystúpenie, kde jej robili spoločnosť sporo odeté tanečnice. Speváčka však medzi ne hravo zapadla. 

Zatiaľ čo sa blondínka naplno venuje pracovným aktivitám, jej bývalý snúbenec Taylor Kinney si už stihol nájsť za ňu náhradu. Je ňou istá Alanna DiGiovanni, ktorá pracuje v nemocnici ako radiologička. Ktovie, či má rovnako dobrý zadok, ako známa speváčka...

Lady Gaga promuje svoj nový album s názvom Joanne. Súčasťou jej nového imidžu su takéto úsporné šortky.
Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga promuje svoj nový album s názvom Joanne. Súčasťou jej nového imidžu su takéto úsporné šortky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu