Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexuálny škandál herca zo seriálu Kobra 11: Je toho plné Nemecko!

Oliver Pocher je známy napríklad zo seriálu Kobra 11. Zobraziť galériu (5)
Oliver Pocher je známy napríklad zo seriálu Kobra 11. (Zdroj: rtl)

DUSSELDORF - Až takú veľkú reklamu nečakali! Nemecký bulvár v týchto dňoch žije sexuálnou aférou, o ktorú sa postaral komik Oliver Pocher (38). Herec, známy napríklad zo seriálu Kobra 11, bol pred pár dňami hlavným hosťom otvorenia kliniky krásy pre mužov. Tam sa však postaral o celkom slušný škandál. Prečítajte si, čo vyviedol!

Hrali sa na doktorov! Pred pár dňami sa v Düsseldorfe otvárala klinika krásy určená mužom. Podujatia sa zúčastnil aj komik a herec Oliver Pocher, ktorý bol za hlavnú hviezdu. Pred fotografov predstúpil oblečený v bielom plášti, na krku mu visel stetoskop a rozdával úsmevy na všetky strany. 

Pri otázke, čo je podľa neho najlepším receptom v boji so starobou, nadšene odpovedal: „Mladšia žena!” A netrvalo dlho a Oliver svoje slová aj potvrdil. Keď sa išiel prezliecť z lekárskeho odevu, na pomoc si prizval 27-ročnú hostesku Sarah.     

Dvojica sa spolu zavrela na izbe určenej pre budúcich pacientov. A počas prezliekania sa rozhodli jeden druhého "vyšetriť". Ako uvádzajú nemecké média, jeden z pracovníkov prichytil herca a hostesku pri sexe.   

Dievčina, ktorá má vraj na konte románik aj s inými celebritami, musela priestory kliniky ihneď opustiť. „Stal sa menší incident a požiadali ma, aby som odišla. Viac k tomu teraz nechcem povedať,” uviedla pre bild.de hosteska. Oliver Pocher sa k škandálu zatiaľ nevyjadril. 

Oliver Pocher prišiel na otvorenie kliniky krásy prezlečený za doktora.
Zobraziť galériu (5)
Oliver Pocher prišiel na otvorenie kliniky krásy prezlečený za doktora.  (Zdroj: youtube.com)

Oliver Pocher sa so svojím stetoskopom pristavil aj pri hosteske Sarah, ktorej pred kamerami oznámil, že by mala prísť na ďalšie vyšetrenie. Sarah ho poslúchla a teraz je z toho celkom slušný škandál.
Zobraziť galériu (5)
Oliver Pocher sa so svojím stetoskopom pristavil aj pri hosteske Sarah, ktorej pred kamerami oznámil, že by mala prísť na ďalšie vyšetrenie. Sarah ho poslúchla a teraz je z toho celkom slušný škandál.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Kobra 11Oliver Pocher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu