Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Český herec o svojich filmoch: Pozerať sa na seba? Nikdy, sú to muky!

Matěj Hádek Zobraziť galériu (5)
Matěj Hádek (Zdroj: SITA)

PRAHA - Český herec Matěj Hádek podľa vlastných slov už nejaký čas nesleduje filmy, v ktorých hrá.

„Ja som perfekcionista, ale nepozerám sa už na veci, v ktorých hrám. Začalo mi to tak prekážať, že už to nerobím. Vidím totiž len chyby a chyby. A ukážte mi normálneho človeka, ktorý na seba hodinu a pol pozerá do zrkadla. To nikto normálny nevydrží, sú to muky,“ povedal v rozhovore.

Za uplynulý rok známy herec vraj nevidel hneď niekoľko filmov, v ktorých účinkoval. „Nevidel som Kobry a užovky, nevidel som ani Jana Husa... Ľudia mi síce dávajú feedback, za to som rád a teší ma to, vždy im poviem, že je to od nich milé a poďakujem sa, no s pozeraním sa na seba sa jednoducho neviem stotožniť,“ poznamenal 40-ročný rodák z Prahy.

„A strašne ma nebaví ani o sebe hovoriť. Je to čím ďalej, tým horšie... Rozhovory s hercami ma celkovo vôbec neberú. Prečítal by som si rozhovor s nejakým vedcom alebo s doktorom, s niekým takým, ale s hercom? V tom nevidím nejaký zmysel,“ dodal Hádek, ktorý si podľa vlastných slov momentálne užíva voľno.

„Teraz nemám nič, do konca roka nepracujem. Odmietol som nejaké ponuky, kým nemám deti a rodinu, tak si to môžem dovoliť. Na budúci rok chystáme zároveň dva projekty s Vladimírom Michálkom, o tom ale nechcem zatiaľ veľa hovoriť, jeden je v štádiu úplného zrodu a druhý už má scenár. Plus by som mal ešte točiť rozprávku so Zdeňkom Troškom, takže na budúci rok toho bude dosť, teraz zbieram energiu,“ uzavrel Hádek.

Viac o téme: Matěj HádekStrašidla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu