Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa moderátorka na premiére: Prsia jej vypadávali z výstrihu!

Marta Ondráčková provokovala na premiére v šatách s hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (8)
Marta Ondráčková provokovala na premiére v šatách s hlbokým výstrihom. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Odviazala sa! Hoci Marta Ondráčková (30) sprevádza divákov ranným magazínom na televíznych obrazovkách, v súkromí sa najmä vo večerných hodinách mení na poriadnu dračicu. Dokázala to na tohtotýždňovej premiére muzikálu, kam si vyrazila v naozaj odvážnom outfite. Výstrih po pupok jej prednosti ledva udržal na uzde.

Nie je to žiadna hanblivka! Marta Ondráčková u našich českých susedov pôsobí ako herečka, tamojší diváci ju však poznajú najmä ako moderátorku. Brunetka totiž aktuálne spolupracuje s televíziou Nova, v ktorej sa podieľa na príprave a moderovaní ranného magazínu Snídaně s Novou. Vo štvrtok večer si odskočila na premiéru muzikálu Mata Hari, kde nechala svojmu sexepílu voľný priebeh. Bujné vnady bez podprsenky vystavovala v rafinovaných šatách.

Marta do divadla zvolila čiernu róbu s odhaleným chrbtom a hlbokým výstrihom až po pupok. Pri jej pózovaní mal tak tenký materiál čo robiť, aby moderátorkine poprsie udržal na správnom mieste. Stačilo totiž málo a tvár českej televízie mohla skončiť s pikantným trapasom na konte v podobe odhalených vnád.

Pre Martu malo tohtoročné leto o to sladšiu príchuť, že vstúpila do manželského zväzku s Jakubom Dřímalom, ktorý je od nej mladší o osem rokov. Zaujímavosťou tiež je, že na udalosti sa zúčastnilo len 15 hostí a svadba prebehla bez akéhokoľvek rozruchu. „Zámerne sme si vybrali úplne odľahlé miesto, pretože sme chceli mať na obrade pokoj. Nechceli sme byť vôbec ničím rušení,“ zdôverila sa júlová nevesta pre český Prásk!. Ani ako vydatú dámu ju však túžba provokovať očividne neopustila.

Marta Ondráčková vystavila svoje ženské prednosti na obdiv podobne ako nedávno speváčka Monika Bagárová. Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, akým outfitom vyrazila dych ona!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu