Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nechutný pôrod americkej celebrity: Dcérku si vytiahla z lona vlastnými rukami!

Pri netypickom pôrode Kourtney Kardashian nechýbali kamery. Zobraziť galériu (5)
Pri netypickom pôrode Kourtney Kardashian nechýbali kamery. (Zdroj: E!)

NEW YORK – Zbláznila sa? Pre väčšinu žien je pôrod síce radostná, ale tiež bolestivá a veľmi náročná skúsenosť. To však zrejme neplatí v prípade americkej hviezdy reality šou, ktorá nedávno priviedla na svet svoju druhú ratolesť. Kourtney Kardashian (33) ju nielen vytlačila, ale holými rukami ju tiež vytiahla z vlastných útrob.

Neuveriteľná sila prírody či totálna zvrátenosť? Jedna z hviezd reality šou o prominentnej rodine s priezviskom Kardashian porodila svoje druhé dieťa ešte 8. júla. Ako to však už v tomto americkom klane býva, s odstupom času sa priebeh celej udalosti dostal na televízne obrazovky. Zábery z pôrodu sú pritom len pre naozaj silné žalúdky. Kourtney svojej dcére Penelope pomáhala na svet nielen tlačením, ale aj vlastnými rukami.

Medicínske pozadie a medikamentózna terapia celého zákroku zostáva záhadou. Tmavovláska však na výsledných záberoch pôsobí dojmom, ako by išlo o najjednoduchšiu vec na svete. Len čo si dcéru doslova vytiahla z panvy, okamžite si ju privinula na hrudník a rozplývala sa od šťastia.

„Je to zázračný pocit, že môžem privítať svoje dievčatko,“ povedala Kourtney v prvých minútach po úspešnom pôrode. Napriek tomu, že po celý čas pôsobila nanajvýš pokojne, priznala typické ženské emócie: „Som veľmi rozrušená a úzkostlivá, hoci som to už raz absolvovala.“ Zdá sa, že po tejto skúsenosti s plodením potomkov ešte zďaleka neskončila. Otázne ale je, či sú takéto intímne zábery vhodné pre zraky divákov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu