Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zach Galifianakis z filmu Vo štvorici po opici: Tajná svadba!

Zach Galifianakis a Quinn Lundberg Zobraziť galériu (5)
Zach Galifianakis a Quinn Lundberg (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Zach Galifianakis, známy predovšetkým z komédií Vo štvorici po opici (2009) a Vo štvorici po opici 2 (2011), sa v sobotu v kanadskom Vancouveri oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Quinn Lundberg.

Magazínu Us Weekly to potvrdili dva dôveryhodné zdroje. "Svadobný obrad sa konal na UBC (University of British Columbia, pozn. red) farme o štvrtej popoludní. Bolo to absolútne súkromné a intímne a trvalo to iba polhodinu - o piatej už boli všetci vonku," uviedol jeden z nich. Novomanželia mali svadobnú hostinu v miestnej reštaurácii. Hercov manažér sa k informáciám odmietol vyjadriť.

Štyridsaťdvaročný Galifianakis je okrem spomínaných filmov Vo štvorici po opici a Vo štvorici po opici 2 známy tiež napríklad zo snímok Útek do divočiny (2007), Lietam v tom (2009), Deadline (2010), Dinner for Schmucks (2010) alebo Muppets (2011).

Najbližšie sa objaví v komédii Pr(e)dvolebné sľuby, v ktorej si zahrá spolu s Willom Ferrellom a Jasonom Sudeikisom. Na rok 2013 je naplánovaná tretia časť Vo štvorici po opici. Informácie zverejnila webstránka www.usmagazine.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu