Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kim Kardashian sa vydala: Kráľovskú svadbu nezatienila!

Kris Humphries a Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kris Humphries a Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká televízna celebrita a modelka Kim Kardashian sa v sobotu vydala za basketbalistu klubu New Jersey Nets Krisa Humphriesa. Svadba sa konala v kalifornskom Montecite a zúčastnilo sa na nej 440 pozvaných hostí.

Prominentný pár si svoje „áno“ povedal v sobotu v podvečerných hodinách. Tridsaťminútový obrad sa konal za prítomnosti rodiny a mnohých celebrít. Medzi nimi boli napríklad Ciara, Carmelo Anthony, Eva Longoria, Ryan Seacrest, Venus a Serena Williams, Avril Lavigne alebo Lindsay Lohan.

Nevesta prostredníctvom svojej hovorkyne prezradila, že mala oblečenú svadobnú róbu bez ramienok vo farbe slonoviny z dielne návrhárky Very Wang. Šaty pozostávali z dlhej tylovej sukne a korzetu s aplikáciami ručne vyrobenej čipky Chantilly. Svadobnou uličkou Kim kráčala po boku nevlastného otca Brucea Jennera v topánočkách módnej značky Guiseppe Zanotti. Svadobné obrúčky ako aj zásnubný prsteň navrhla jej dobrá priateľka Lorraine Schwartz. Na oficiálne zábery si však budeme musieť ešte nejaký čas počkať. Autorské práva totiž za závratnú sumu odkúpil magazín People.

Po ceremoniáli sa slávnosť presunula pod plátenné prístrešky, pričom Kim sa prezliekla do druhých svadobných šiat od tej istej módnej dizajnérky. Svoj prvý tanec čerství manželia absolvovali za sprievodu skladby s názvom Angels, ktorú im zaspieval soulový umelec Robin Thicke.

Zaujímavosťou je, že Vera Wang nenavrhla šaty len pre samotnú nevestu, ale aj jej matku, 55-ročnú Kris Jenner. Zahanbiť sa nenechali ani sestry novomanželov, ktorých družičkovské outfity pripomínali šaty, v akých Pippa Middleton asistovala na svadbe vojvodkyne z Cambridge. Tam sa však podobnosť s kráľovským sobášom zrejme končila. Kim bola na pompéznosť Kate Middleton a Princa Williama prikrátka!

Tridsaťročná Kardashian a o štyri roky mladší Humphries začali spolu chodiť v decembri minulého roka po tom, čo sa Kardashian rozišla s modelom Gabrielom Aubrym. Humphries požiadal Kardashian o ruku 18. mája. Modelka bola v rokoch 2000 až 2004 manželkou hudobného producenta Damona Thomasa, neskôr boli jej partnermi aj spevák Ray J a hráči amerického futbalu Reggie Bush a Miles Austin.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu