Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drobová mesiac pred svadbou: PLASTICKÁ OPERÁCIA... Uff, zverejnila FOTO krátko po!

Gabriela Drobová sa nechala vylepšiť. Zobraziť galériu (3)
Gabriela Drobová sa nechala vylepšiť. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Generálna riaditeľka Fashion Tv a producentka Gabriela Drobová (47) finišuje s prípravami na svoj veľký deň. Už o mesiac povie áno svojmu dlhoročnému partnerovi Karolovi Rumanovi. No aby bola vo svadobných šatách naozaj tip-top, rozhodla sa podstúpiť skrášľujúci zákrok. Zverila sa do rúk plastickým chirurgom!

Takmer o mesiac presne - 22. februára - sa Gabriela Drobová vydáva. Svoje áno povie partnerovi Karolovi Rumanovi, s ktorým tvorí pár už dlhých 12 rokov. Šaty si blondínka necháva šiť u módnej návrhárky Jany Pištejovej, obrúčky s diamantmi vyberala v známom klenotníctve... No a na náhodu nenechala ani svoj výzor. 

Galéria: Gabika Drobová

Len pred pár dňami zverila svoju tvár do rúk plastickým chirurgom - nechala si zoperovať horné viečka. A na sociálnej sieti Instagram sa pochválila aj fotkou krátko po zákroku. Na záberoch vidno, že má viečka červené a opuchnuté. Podľa jej vlastných slov operácia bolestivá nebola. „Robí sa v lokálnej anestézii. Pol hodinu pred zákrokom mi dali liek, ktorý vytesňuje zlé spomienky,“ prezradila Drobová. 

Drobová mesiac pred svadbou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram G.D.)

Vraj mala zaspať, no celú operáciu prekecala s pánom primárom. „Operácia trvala približne hodinu. Bezprostredne po nej som išla domov. Nemohla som šoférovať, takže som si zabezpečila odvoz,“ opísala priebeh Gabriela s tým, že operácia ju vyšla na 700 eur. V týchto chvíľach musí blondínka už iba odpočívať a na piaty deň po operácii prísť na vybratie stehov. Pozrite, ako známe Slovenka vyzerá po plastickej operácii!

Drobová mesiac pred svadbou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram G.D.)

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu