Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Koniec skrývania! Rytmus vyznal lásku Jasmine: Pozrite na ten horúci bozk

Rytmu a Jasmina tvoria pár Zobraziť galériu (4)
Rytmu a Jasmina tvoria pár (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – V poslednom období sa síce hrali na skrývačku, no nakoniec vzťah priznali. Reč je o raperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom (41) a moderátorke Jasmíne Alagič (28). Spevák totiž pred niekoľkými minútami zverejnil video na Instagrame, kde brunetku vášnivo pobozkal.

Patrik Rytmus Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagič  majú k sebe už dlhší čas veľmi blízko. Hovorilo sa o nich ako o novom páre, dvojica však túto informáciu rázne odmietala. Až doteraz. Po tom, čo ich bolo vidieť niekoľkokrát na rande, pričom ich naši čitatelia nafotili na romantickej večeri vo Viedni či v Budapešti, sa Rytmus rozhodol, že sa k novej priateľke prizná aj oficiálne. A urobil to naozaj krásne a netradične.

Natočil video u seba doma, kde moderátorka sedela na kuchynskej linke a on k nej prišiel a pobozkal ju. K videu pridal aj vyjadrenie, ktorým jej vyznal lásku: „Aj keď nie som povinný sa spovedať o tom, s kým sa stretávam, s kým sa kamoším, atď... Tak tu máte moje vyjadrenie. Milujem Jasminu Alagič. Doprajte nám.”

Oslovili sme aj moderátorku, ale do týchto chvíľ nám neodpovedala. Podľa nášho zdroja je ich vzťah ale naozaj čerstvý. „Začali sa spolu stretávať v prvej polovici apríla, dovtedy boli naozaj len priateľmi,“ dozvedeli sa. Obom prajeme, nech sú spolu šťastní.

Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič priznali svoju lásku.
Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič priznali svoju lásku.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

 

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu