Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ako ju Boh stvoril: Partlová v novom videoklipe... Úplne BEZ!

Mirka Partlová predstavila svoju novú pieseň. Zobraziť galériu (7)
Mirka Partlová predstavila svoju novú pieseň. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Mirka Partlová (32) patrí k našim najznámejším muzikálovým herečkám. A hoci je roky verná divadlu, občas si z javiska odskočí pred televízne kamery, či najnovšie aj do nahrávacieho štúdia. Aktuálne totiž svetlo sveta uzrela plavovláskiná prvá pieseň v spolupráci s producentom zo skupiny No Name Zolim Sallaiom (42). A známa Slovenka sa zjavne rozhodla ukázať svoju pravú tvár - vo videoklipe je totiž tak, ako ju Boh stvoril!

V slovenskom šoubiznise je len veľmi malé množstvo žien, ktoré by sa na verejnosti ukázali bez mejkapu. A už vôbec by sa takto nepostavili pred kameru. Známa muzikálová herečka Mirka Partlová je však výnimkou. Svetlo sveta totiž v týchto dňoch uzrela jej nová pieseň Sám, ku ktorej sa na youtube objavil už aj videoklip. 

No a plavovláska si nad svojou vizážou zjavne hlavu veľmi nelámala. V celom videoklipe je totiž presne tak, ako ju Boh stvoril - prirodzená a bez štipky mejkapu. Speváčka sa teda evidentne za svoju pravú tvár nehanbí, čo napokon pravidelne dokazuje aj na sociálnej sieti Instagram, kde sa tiež neraz pochválila fotkou tváre bez líčidiel. No treba uznať, že svetlovláske aj naturálny look pristane!

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu