Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náročné natáčanie nového klipu TWiiNS: Jedna zo sestier kolabovala... Pred kamery sa už nepostavila!

Duo TWiiNS vydalo nový klip k piesni Yes it is! Zobraziť galériu (5)
Duo TWiiNS vydalo nový klip k piesni Yes it is! (Zdroj: archív Twiins)

BRATISLAVA - Sexi speváčky z dua TWiiNS Daniela a Veronika Nízlové (31) sa môžu pochváliť novým videoklipom k piesni Yes it is! Ako sa nám podarilo zistiť, jeho natáčanie však vôbec nebolo jednoduché. Vládli tropické teploty, čo sa napokon podpísalo aj na zdravotnom stave dievčat - jedna zo sestier začala kolabovať a nebola schopná pokračovať v natáčaní!

Sexi dvojičky z dua TWiiNS majú na svojom konte ďalší svieži hit. Včera odpremiérovali videoklip k piesni Yes it is! A je to niečo úplne iné, ako doposiaľ robili. „Je to izraelská produkcia, náš kamarát Alon, s ktorým sme spolupracovali na Eurovízii, prišiel s nápadom, či by sme nechceli naspievať tento song. Je úplne iný, než naše predošlé skladby, je viac popový a tým sa nám zapáčil. Predtým sme robili skôr tanečné veci,“ prezradila pre Topky.sk Daniela Nízlová. 

Klip sa natáčal v Maďarsku a Rakúsku a hoci nejde o žiadne exotické destinácie, vládli tropické horúčavy, ktoré dievčatám dali poriadne zabrať. Jednej zo sestier dokonca prišlo tak zle, že nedokázala v natáčaní pokračovať. „Bolo takmer 40 stupňov, bolo to dosť náročné natáčanie. Veronika dokonca niektoré scény ani netočila, lebo z toho tepla dostala tak silnú migrénu, že nebola schopná pokračovať ďalej,“ priznala nám Daniela. 

Speváčky tiež veľmi zaujal text. „Je dosť motivačný - treba si ísť za svojimi snami, odpovede nájdeš vo svojom srdci a hlavne TERAZ je ten moment, TERAZ je ten čas zažiariť! Netreba veci odkladať na potom... Dosť inšpiroval aj nás, tiež sa nám začali diať veci v našom živote. Prišli nám dosť veľké príležitosti, ale nechcem o nich hovoriť, aby som to nezakríkla,“ dodala Nízlová. 

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu