Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácka rosnička prekvapuje: Z Počasia to dotiahla až na filmové plátna!

Lenka Debnárová Zobraziť galériu (5)
Lenka Debnárová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Darí sa jej! Ešte donedávna neznáma slečna, dnes už takmer pol roka moderuje v markizáckom Počasí a najnovšie dokonca „hviezdi na filmovom plátne“. Reč je o Lenke Debnárovej (31), ktorá prepožičala svoj hlas Máničke v novej rozprávke Hurvínek a kúzelné múzeum. My sme brunetku vyspovedali a zisťovali, čo ju napĺňa viac- moderovanie alebo herectvo a dabovanie.

Lenka Debnárová - Hurvínek

Lenka Debnárová je pomerne nová markizácka tvár. Začínala v Teleráne, kde hlásila dopravný servis, postupom času sa tam stala redaktorkou šoubiznisu. Pred pol rokom jej však prišla ponuka moderovať reláciu Počasie namiesto Lenky Vavrinčíkovej, ktorá prešla do Televíznych novín. To však nie je jediná pracovná náplň, ktorej sa táto sympatická – dnes už mladá pani – venuje.

Pred pár dňami jej hlas mohli fanúšikovia počuť aj v novej animovanej komédii Hurvínek a kúzelné múzeum. V príbehu  legendárnych hrdinov, ktorých poznajú najmä skôr narodení, nadabovala Hurvínkovu kamarátku Máničku. Keďže doteraz tak na očiach verejnosti nebola, zrejme iba málokto tušil, že sa herectvu a dabovaniu venuje už od školy.

„Ja som vlastne vyštudovala VŠMU muzikálové herectvo, takže ja sa od školy živím ako dabingová herečka. Mánička bola veľká príležitosť, robiť krásnu rozprávku, ktorú si pamätám z detstva, na ktorej sme vyrastali. Bola to veľká česť a výzva,“ priznala Lenka, ktorá v rozhovore prezradila, aj to, čo ju na jej práci baví najviac. „Na mojej práci, ktorú vnímam ako moderátorskú, aj to, že dabujem i spievam, je pekné to, že si môžem odbehnúť k tomu, k tomu, k tomu a nemá ma to čas nudiť a každý odtieň tej roboty ma baví, všetko do seba pekne zapadá, za všetko som vďačná a baví ma to,“ dodala Debnárová. Viac sa dozviete z videa.

Viac o téme: Lenka Debnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu