Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kollár si podal Balúchovú: Barbora, to, čo sa deje, je tvoja vina!

Boris Kollár a Barbora Balúchová Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár a Barbora Balúchová

BRATISLAVA - Nedal si servítku pred ústa a na rovinu povedal to, čo si myslí! Len včera Topky.sk informovali o tom, že k Barbore Balúchovej (29) si cudzia žena dovolila niečo, čo by poriadne vytočilo každú matku. Počas toho, ako nakupovala v obchode, totiž ku kočíku, kde bol speváčkin synček, pristúpila cudzia pani, nadvihla striešku a chcela si malého Alexa na drzovku vyfotiť. Kauza nenechala chladnými mnohých fanúšikov, ktorí nad celou situáciou nechápavo krútili hlavou. Čo na to povedal samotný Boris Kollár (51)?

Borisa Kollára k vyjadreniu vyzval na Facebooku jeden z čitateľov, ktorý sa nad kauzou pozastavil. A multiotecko ho na svoju odpoveď dlho čakať nenechal. „Je to nevychované, ale robiť z toho článok do novín je rovnako divné, ako sa s každou vecou zveriť na FB. Lebo FB nikoho nevychová a ani nikoho v takom konaní nezastaví. A informovať o súkromí a potom sa sťažovať na stratu súkromia, je na pováženie,“ napísal Boris.

„Ak sa rozhodnem informovať a denne dať  10 fotiek zo svojho života, tak sa nepôjdem sťažovať na stratu súkromia opäť na FB, kde ho denne svojimi postami strácam,“ pokračoval vo svojom vyjadrení, z ktorého je zrejmé, že podľa neho si Barbora svojím prístupom takéto počínanie verejnosti vykoledovala sama. 

Celú situáciu evidentne berie s chladnejšou hlavou, ako Alexova mamička, ktorej sa však len málokto môže čudovať, že ju bezohľadná cudzia žena vytočila do vývrtky, keď si dovolila obťažovať jej dieťatko. „Ja teraz nenapadám Barboru, ona sa rozhodla dať tam všetko, tak nech sa nediví, že sa potom takéto veci dejú. A skutočne sa rozčuľovať, že si niekto urobí fotku Alexa, keď ho aj tak vidíme všetci aspoň v 10tich polohách denne, tak asi už nie je čo skryť pod strieškou kočíka,“ zamyslel sa Kollár.

Kollár si podal Balúchovú:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Politik si však zjavne uvedomuje, že za medializáciu a verejný záujem o svoje deti si môže aj on. „Toľko môj pohľad, ale tá pani bola fakt drzá a neslušná a ja sa pýtam – nemôžeme si za to tak trošku aj sami," uzavrel svoje vyjadrenie, ktorým si získal niekoľko pozitívnych ohlasov. „Veľmi racionálny pohľad, v mojich očiach si narástol o čosi viac,“ napísal mu jeden z komentujúcich.

Nech je to už akokoľvek, faktom zostáva, že ľudia si skrátka nemajú čo dovoliť približovať sa k cudzím deťom a už vôbec nie sa ich pokúšať odfotiť a zverejniť bez súhlasu rodiča. 

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu