Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto sa len tak často nevidí: Americký herec z Armageddonu hrá v slovenskom filme!

Americký herec Udo Kier v slovenskom filme. Zobraziť galériu (6)
Americký herec Udo Kier v slovenskom filme. (Zdroj: Anton Faraonov )

BRATISLAVA - Tak toto už áno! Americká hviezda Udo Kier (72) už naplno zarezáva v slovenskom filme s názvom Pomaľované vtáča. Pozrite si exkluzívne zábery z prelomovej časti natáčania, ktorej sa zúčastnil aj tento uznávaný velikán!

Pomaľované vtáča. Taký je názov nového filmu v česko-ukrajinsko-slovensko-poľskej koprodukcii, ktorý sa aktuálne natáča v priestoroch jedného z najväčších štúdii v Bratislave. Scenárista a režisér Václav Marhoul v ňom vykresľuje dramatický príbeh o malom deväťročnom chlapcovi, ktorý sa ocitne v bezprostrednom vzťahu medzi hrôzou a krutosťou, ale aj nevinnosťou a láskou zároveň.

Filmový počin bude v čiernobielom vydaní, nakrúcať sa bude vo viacerých krajinách a na pľaci sa vystrieda aj množstvo talentovaných hercov. Pozoruhodná je najmä spolupráca s americkým umelcom Udom Kierom, známym z veľkofilmov ako Armageddon, Blade, V tieni upíra a mnoho ďalších.

Známy Američan nemeckého pôvodu prišiel na Slovensko v pondelok a jeho prvé kroky okamžite viedli do priestorov Mlynskej doliny, kde je postavený interiér domu Mlynára, ktorého stvárňuje. Herec si pochvaľoval nielen atmosféru, ale aj celkovú výpravu filmu. V týchto dňoch už Udo naplno zarezáva a koncentruje sa na prelomovú časť nakrúcania.

Svetoznámy herec Udo Kier si zahrá v slovenskom filme Pomaľované vtáča.
Zobraziť galériu (6)
Svetoznámy herec Udo Kier si zahrá v slovenskom filme Pomaľované vtáča.  (Zdroj: Anton Faraonov )

 

Viac o téme: Pomaľované vtáčaUdo Kier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu