Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nová posila Paneláku: Takto pije sexi blondína... FOTO v náladičke!

Katarína Jančula Zobraziť galériu (7)
Katarína Jančula

BRATISLAVA - Na obrazovky televízie Joj opäť mieri obľúbený Panelák. V jeho novej sérii sa medzi hereckým osadenstvom objaví aj sexi blondína Katarína Jančula (37), ktorá môže byť divákom známa zo súťaže Hľadá sa supermodelka. Pred pár rokmi sa však okrem toho vyznamenala aj istým nočným záťahom v jednom z bratislavských podnikov. Pozrite, v akej bujarej náladičke sme ju vtedy prichytili!

Rodinný seriál Panelák sa po viac ako ročnej odmlke opäť pripomenie televíznym divákom. Obľúbený počin však kompetentní oživia nielen novými príbehmi, ale aj zaujímavým hereckým osadenstvom. Na miesto, kde to žije, totiž mieri aj sexi Slovenka Katarína Jančula.

Blondínka sa zviditeľnila už dávnejšie, keď súťažila v jojkárskej relácii Hľadá sa supermodelka. Okrem toho sa kráska blysla aj svojím nezabudnuteľným záťahom, kedy sa pod ťarchou neskorej nočnej hodiny vyznamenala viac, ako bolo treba.


Takto pije Supermodelka Jančula: Chľast ju „položil“! Rezešová jej musela pomáhať do taxíka!


Topkám sa ju totiž vtedy podarilo zachytiť tesne pred odchodom z istého bratislavského podniku v poriadne bujarej náladičke. Divoký záťah sa dokonca na nej podpísal tak, že ju musela v istých momentoch podopierať aj jej známejšia kamarátka Linda Rezešová. Katarínu v podguráženom stave si môžete pozrieť aj vy v našej galérii.

 

Viac o téme: Katarína Jančula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu