Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kornova ex vystavila prsia: Chodí bez »podprdy«, za chvíľu má 50!

Kateřina Kornová vystavila na obdiv svoje trčiace bradavky. Zobraziť galériu (4)
Kateřina Kornová vystavila na obdiv svoje trčiace bradavky. (Zdroj: Outlet Max)

PRAHA - Odvaha jej nechýba! Kateřina Kornová (49) sa do povedomia českej a slovenskej verejnosti dostala ako manželka hviezdneho speváka Jiřího Korna (67). Vzťah však dvojici nevydržal a dnes ich spájajú už len dve spoločné deti. Aktuálne fotky zmyselnej blondínky však určite nenechajú chladným ani jej slávneho ex... Veď hoci má moderátorka budúci rok 50, do spoločnosti chodí bez podprsenky. A môže si to dovoliť!

Exmanželka speváka Jiřího Korna, Kateřina Kornová, o rok oslávi polstoročnicu, no odvahy má stále na rozdávanie. Svedčia o tom fotky z jedného z českých butikov, kam krátkovlasá blondínka v uplynulých dňoch zašla. A dokazuje, že do starého železa ešte rozhodne nepatrí. 

Do spoločnosti si totiž 49-ročná plavovláska zašla len v bledom tielku, pod ktoré si však nedala žiadnu spodnú bielizeň. No treba uznať, že žiadnu ani nepotrebuje - jej vylepšené vnady totiž stále pevne držia presne tam, kde majú. Na povrch sa však snažili predrať jej trčiace bradavky. Všetci prítomní tak mali problém sa sústrediť na čokoľvek iné než na jej prednosti. Veď pozrite sami! 

Kateřine Kornovej odvaha nechýba ani tesne pred 50-tkou. Do spoločnosti prišla bez podprsenky.
Zobraziť galériu (4)
Kateřine Kornovej odvaha nechýba ani tesne pred 50-tkou. Do spoločnosti prišla bez podprsenky.  (Zdroj: Outlet Max)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu