Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná Šóošová neprišla na vysielanie, o chvíľu rodí: Vieme, kto ju nahradí!

Lenka Šóošová Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová

BRATISLAVA - Lenka Šóošová patrí k stabilným tváram Telerána. Na jubilejnom vysielaní sa však v piatok ráno nezúčastnila. Ako poznamenal jej kolega Roman Juraško, brunetka je už „veľmi tehotná”. Termín pôrodu má podľa našich zistení už tento mesiac. Vieme, kto ju v rannom vysielaní nahradí.

Lenka Šóošová už čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťa. Kvôli vysokému štádiu tehotenstva chýbala v piatkovom vysielaní Telerána, kde sa zišli viacerí moderátori – aj tí bývalí. „Lenku pozdravujem, lebo ona tu dnes chcela byť, ale už je veľmi tehotná... Za normálnych okolností by tu bola,” povedal jej kolega a kamarát Roman Juraško. 

Ten na nejakú chvíľu zostane bez moderátorskej partnerky. Zisťovali sme, či mu v Markíze pridelia niekoho nového, alebo Lenkine služby prevezmú aktuálne kolegyne. „Kým si bude Lenka plniť materské povinnosti, Roman bude moderovať s Aďou Polákovou a Kvetkou Horváthovou,” informovala nás PR manažérka Ľudmila Ráceková. 

Šóošová by mala porodiť už tento mesiac. Prečítajte si rozhovor, ktorý nám nedávno poskytla: 

Ako sa cítite? 

Mne sa to už blíži a nebudem to definovať v ktorom mesiaci som, ale mám väčšie bruško, ako som mala predtým a teším sa. Cítim sa dobre, ja som bola takto pred piatimi rokmi tiež tehotná, ale rodila som v októbri, teraz rodím v septembri.  

Je toto tehotenstvo v niečom iné ako to predchádzajúce?

Ono je to vždy niečo iné. Ale ja si myslím, že každá jedna mamina, ktorá má 2 deti a viac potvrdí, že každé tehotenstvo je iné. Jednak aj vekom – človek je možno trochu starší a jednak aj neviem. Myslím, že sa to neopakuje.

Bude to chlapček alebo dievčatko? 

To je častá otázka, ale priznám sa, že ja som to nechcela vedieť, ani partner, tak to nevieme. Ale veľa ľudí hovorí, že dievčatko, veľa ľudí zas, že chlapček, tak uvidíme. Nechajme sa prekvapiť, dôležité je, aby to bolo zdravé.

Čo by ste si vy priali? 

Mne je to naozaj jedno. Naozaj. Lebo ja si myslím, že najdôležitejšie zdravie a je úplne jedno, či je to chlapček alebo dievčatko.

Synček sa teší?

On sa teší. Veľmi. Ale ešte nevie, čo ho čaká.

Meno máte už vybraté?

No máme, lebo dievčenské nám zostalo spred piatich rokov. A chlapčenské – chceme na písmeno R. Takže uvidíme ešte.

Môžete prezradiť to dievčenské?

Nie, ale už som to niekde hovorila.. Ale veď nechajte sa prekvapiť... Uvidíme.

 

 

Viac o téme: Lenka ŠóošováTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu