Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

BOMBA ROKA! Plodný Kollár opäť otcom: Tehotná má byť známa speváčka!

Boris Kollár Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár (Zdroj: SITA, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ďalšie dieťa?! Boris Kollár (50) má momentálne deväť potomkov. Podľa informácií portálu fakt24.sk však už očakáva desiate. A nastávajúcou mamičkou nemá byť žiadna neznáma žena, ale speváčka Barbora Balúchová (28), ktorá sa zviditeľnila v SuperStar a účinkuje aj v projektoch RTVS.

Tak toto je šok! Boris Kollár je už dávno terčom vtipom kvôli počtu svojich detí. Mnohí ľudia tipujú, či bude mať futbalovú jedenástku. A zdá sa, že je k tomu zas o krok bližšie. 

Ako totiž zistil portál fakt24.sk, Kollár by sa o pár mesiacov mal opäť stať otcom. Najväčším prekvapením je však identita nastávajúcej mamičky. Má ísť o speváčku Barboru Balúchovú, ktorá sa nedávno pustila do podnikania v oblasti skrášľujúcich služieb. 

„Barbora sa to snaží tajiť a nechce, aby ju okolie vnímalo ako tú, ktorá chodí s Borisom. Preto o tomto vzťahu veľa ľudí nevie,” tvrdí zdroj spomínaného webu. Podľa neho je blondínka v štvrtom mesiaci tehotenstva. 

Pri overovaní tejto informácie dostal redaktor portálu od Borisa odpoveď, že bude reagovať len na seriózne otázky. Barbora si vyžiadala otázku do správy, na ktorú ale nedopovedala. Ani jeden z nich vzťah a očakávaného potomka nepoprel. 

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu