Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo slovenskej sexbomby odhalené: Ulovil ju tento fešák z Dubaja!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (6)
Eva Cifrová (Zdroj: Facebook E.C.)

DUBAJ - Zamilovaná až po uši! Playmate Eva Cifrová (33) patrí jednoznačne k našim najväčším sexbombám. No hoci jej dokonalé krivky obdivuje z fotiek obrovské množstvo pánskych fanúšikov, výsostné právo na ne má len jeden muž. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, krásna blondínka má po svojom boku nového partnera. Pozrite, zbalil ju tento fešák z Dubaja.

Slovenská playmate Eva Cifrová aktuálne trávi so svojimi blízkymi dovolenku v luxusnom Dubaji. Svedčia o tom fotky, ktoré kráska vešia na svoje profily na sociálnych sieťach. Okrem pohody a slnka, ktoré si výletníci pri mori užívajú, však snímky odhalili aj niečo viac. 

Blondínka sa tam totiž túli k záhadnému fešákovi... A všetko nasvedčuje tomu, že ide o jej nového partnera. To nám napokon potvrdila aj samotná Eva. „Volá sa Lukáš Krnoul, je Čech. Sme spolu krátko, preto to nechcem viac rozoberať,“ povedala nám sexica. 

Nám sa však o sympatickom mladíkovi podarilo zistiť viac. Podľa našich informácií totiž Cifrovej partner už nejaký čas žije práve v Spojených arabských emirátoch, kde pôsobí ako manažér jednej z miestnych reštaurácií. Nechajme sa teda prekvapiť, či kráska kvôli láske zostane žiť v luxusnom raji alebo to riskne so vzťahom na diaľku. V každom prípade dvojici prajeme veľa šťastia! 

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu