Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajný milenec modelky Škamlovej: Bohatý a vplyvný!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová

BRATISLAVA - Je zadaná! Romana Škamlová (27) naposledy randila s podnikateľom Ľubošom Bukovým (34), s ktorým má aj dcéru. Od rozchodu pôsobila verejne ako nezadaná, nie je to však pravda. Podľa našich informácií si začala s ešte bohatším a vplyvnejším mužom (45). Jeho majetok sa kedysi odhadoval na viac ako päť miliárd korún (cca 166 miliónov eur).

Romana Škamlová sa v roku 2007 stala druhou najkrajšou ženou Slovenska. Dnes sa už modelingu ale nevenuje. Navrhuje módu, podniká s kávou a otvorila si aj obchod so svetoznámou značkou oblečenia. 

A keďže sa pohybuje v podnikateľskom prostredí, niet divu, že po rozchode s otcom svojej dcéry Sáry narazila na ďalšieho „obchodníka”. Blondínka sa dlho tvárila, že zadaná vôbec nie je, nejaký ten čas sa však už v kuloároch šepká o tom, s kým teraz trávi čas. 

A najnovšie sa prezradila aj sama Romana. Na sociálnej sieti jej totiž istá aplikácia ponúkla za partnera hollywoodskeho herca Roberta Downeyho ml. (Iron Man). „Doma mám lepšie,” okomentovala to bývalá misska, čím konečne priznala svoj aktuálny vzťah. 

Z istých dôvodov sa ním nechváli verejne, a tak sme sa aj my rozhodli identitu jej objavu neprezradiť. Môžeme vás ale informovať, že patrí k najbohatším ľuďom na Slovensku a pred pár rokmi sa v istom zozname ľudí s najväčším majetkom pohyboval niekde medzi 15. a 20. miestom. Romana si teda vie vybrať... 

Romana Škamlová a Robert John Downey by sa mali dať podľa Facebooku dokopy.
Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová a Robert John Downey by sa mali dať podľa Facebooku dokopy.

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu