Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Moderátorka verejnoprávnych správ prestrelila: Na plese ukazovala prsia!

Daniela Písařovicová Zobraziť galériu (6)
Daniela Písařovicová

PRAHA - Šokovala! Prominentné plesy sú vždy pod drobnohľadom. Tým najsledovanejším je aj u našich susedov Ples v opere. O to viac preto prekvapila moderátorka spravodajstva Českej televízie Daniela Písařovicová (37). Brunetka z verejnoprávneho média totiž prišla v šatách, pod ktorými jej bolo vidieť prsia.

Pražský Ples v opere je trochu iný než ten bratislavský. U našich susedov sa ho zúčastňujú hlavne modelky a moderátorky. Tento rok nechýbala ani tvár Udalostí, spravodajskej relácie Českej televízie, Daniela Písařovicová. 

A o vhodnosti jej „róby” by sa dalo dlho diskutovať. Brunetka zvolila model, vďaka ktorému sa dostala do výberu 6 najhorších šiat podľa portálu extra.cz. Spodná časť bola od stehien priesvitná a odhaľovala tak nohy. Tie však majú byť na tradičnom plese podľa českej módnej kritičky Františky Čížkovej zakryté. 

Najviac ale Daniela šokovala vrškom. Zelený materiál bol totiž tiež do istej miery transparentný, vďaka čomu tvár Českej televízie ponúkala prítomným pohľad na svoje prsia. Na moderátorku verejnoprávneho média, navyše zo spravodajskej relácie, je to celkom nemiestna prezentácia. 

Moderátorka verejnoprávnych správ prestrelila:
Zobraziť galériu (6)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu