Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsmutnejšie sviatky Petra Sklára: Toto už nechce zažiť!

Peter Sklár Zobraziť galériu (4)
Peter Sklár (Zdroj: Topky.sk)

ŠENKVICE - Šťastné a veselé! Presne také by mali byť každé sviatky pokoja a mieru. No občas skrátka nevyjdú podľa našich predstáv. Svoje by o tom vedel rozprávať aj herec Peter Sklár (47). Ten totiž minulý rok prežil svoje vyslovene najsmutnejšie Vianoce. Znova by niečo také rozhodne zažiť nechcel.

Hovorí sa, že na Vianoce by nemal zostať nikto sám! Predsa len sú to sviatky pokoja a mieru, no v neposlednom rade aj rodiny. Práve tá by mala sa pri štedrovečernom stole stretnúť úplne celá. Minulý rok si však herec Peter Sklár vyskúšal opak – a znova by to už zažiť nechcel. Boli to totiž pre neho tie najsmutnejšie Vianoce. 

„My máme také príjemné Vianoce, celá rodina sa stretne. Ja som najradšej, keď je tam čo najviac ľudí a teším sa, že toto budú opäť také pekné Vianoce, lebo budeme celá rodina,“ povedal nám herec. „Lebo minulý rok chlapci neboli s nami, boli vo svete, tak to bolo také smutnejšie. Takže teraz je to super,“ priznal dvojnásobný otec. 

Synovia utiekli umelcovi minulý rok do Ameriky, kde absolvovali kurz angličtiny. „Bolo to veľmi smutné, veľmi smutné, také... Ale našťastie, teraz sú tie všetky technické výdobytky, tak sme sedeli pri počítači a zapriali si šťastné sviatky,“ prezradil Sklár. Tento rok sa ale starostovi z markizáckeho seriálu Horná Dolná splní želanie o rodinných sviatkoch – Vianoce bude mať opäť naozaj šťastné a veselé. 

Video: Rozhovor s Petrom Sklárom a jeho synmi o Vianociach

Peter Sklar Vianoce

Viac o téme: Peter Sklár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu