Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Konflikt medzi Dianou Mórovou a Luciou Bílou: Prečo to medzi nimi vrie?!

Lucie Bílá a Diana Mórová sa stretli v porote jojkárskej šou. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá a Diana Mórová sa stretli v porote jojkárskej šou.

BRATISLAVA – Speváčka Lucie Bílá (49) prvý raz nezasadne do poroty Česko Slovensko má talent ako jediná žena. Tento rok totiž trojicu odborníkov doplní aj ďalšia zástupkyňa nežného pohlavia - herečka Diana Mórová (45). V súvislosti s touto kombináciou dvoch výrazných dám, ktoré rady strhávajú pozornosť na svoje osoby, presakujú informácie, že to medzi nimi počas nakrúcania občas iskrí. O konflikty vraj nie je núdza. Viac sme zisťovali u slovenskej umelkyne.

Televízia Joj už vybrala všetky nové talenty do pripravovanej šou, a tak začala v týchto dňoch nakrúcať kastingové kolá. Nadaní účastníci predvádzajú svoj um pred porotou v staro-novom zložení. K Lucii Bílej a Jarovi Slávikovi sa totiž pridali Jakub Prachař, ktorý šou doposiaľ moderoval, a slovenská herečka Diana Mórová. Pre ňu je skúsenosť s Talentom premiérová. Zisťovali sme preto, ako sa zžíva s rolou porotkyne. 

„Som tu nováčik a oni sú už ostrieľaní, tak si iba zvykám. Neviem sa ohodnotiť. No snažím sa povedať to, čo cítim. Keď sa mi to nepáči, tak kritizujem a naopak aj chválim. Od režiséra mám voľnú ruku. Môžem povedať to, čo chcem. Rovnako tak aj ostatní. Ale stáva sa, že ja jediná poviem nie, ale ostatní tvrdia, že to je dobre, nech sa netrápim kvôli tomu, že mám rozdielny názor. Podporujú ma, no medzi sebou sú zohratejší,“ priblížila pre topky.sk Mórová, ktorá tiež dodala, že sa „občas bojím úplne kritizovať. Niekedy neviete, čo máte povedať, aby ste tých ľudí neurazili. Vtedy som radšej ticho. 

V súvislosti so vzťahmi v porote však zo zákulisia presakujú informácie, že to občas medzi Dianou a Luciou iskrí. Príčinou je, že sú obe výrazné osobnosti, ktoré na seba rady strhávajú pozornosť. A tak sa "pretekajú" v tom, ktorá na seba väčšmi upúta objektívy kamier. Problémom tiež je, že Bílá bola doposiaľ zvyknutá užívať si v talente postavenie jedinej ženy. Teraz sa oň musí deliť s Mórovou, čo jej vraj nie je príliš po chuti. A tak vraj medzi nimi už vznikli menšie nezhody.

Napriek týmto okolnostiam si však slovenská herečka váži porotcovsky skúsenejšiu kolegyňu. „Ona to vždy tak krásne zaobalí a pošle ľudí pekne domov, že sa mám ešte čo učiť,“ ohodnotila Mórová niekoľkonásobnú českú Slávicu. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to bude medzi dámami celé vyvíjať, a či dôjde počas priamych prenosov k nejakým konfliktným situáciám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu