Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chlapi, niečo pre vás: Slintali aj porotcovia jojkárskeho Talentu!

Jakub Prachař a Jaro Slávik si mohli oči vyočiť, keď prišli na pódium dievčatá zo skupiny La Suerte. Zobraziť galériu (6)
Jakub Prachař a Jaro Slávik si mohli oči vyočiť, keď prišli na pódium dievčatá zo skupiny La Suerte. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tie sa ale predviedli! Včerajší večer patril štartu novej série jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. A ďalšie vystúpenia uvidia diváci už dnes. Niektoré z nich dokázali porotu poriadne vyviesť z miery. Minimálne tú mužskú časť. Pozrite, z čoho Jakubovi Prachařovi (32) a Jarovi Slávikovi (41) doslova tiekli slinky.

V utorok večer na obrazovkách televízie Joj odštartovala nová séria šou Česko Slovensko má talent a podľa informácií o sledovanosti teraz začala úplne najlepšie v celej histórii projektu. Diváci súťaž vo sviatočný deň odmenili vysokou sledovanosťou, ktorou predbehla aj českú komédiu Dědictví 2 na Markíze.  

A dnes sa bude tiež na čo pozerať. Medzi súťažiaci sa totiž našli aj naozaj sexi kúsky, ktoré svojím predstavením doslova vyviedli porotu z miery – teda tú mužskú časť. Išlo o štvoricu dievčat, ktoré sa na pódium postavili v kratučkých tričkách pod prsia a minisukniach.

Už pohľad na ne bol viac než príjemný. Svedčí o tom aj veľavravná poznámka Jakuba Prachařa, ktorý si hneď po ich príchode na scénu mohol doslova oči vyočiť. „Hneď som zosliznatel. Aký darček,“ zahlásil hudobník.

A to ešte nevidel ani vystúpenie. To už dostalo do varu aj Jara Slávika. Zvodné tanečnice totiž predviedli sexi tanec s názvom twerk, pri ktorom o točenie zadkami rozhodne núdze nebolo. Navyše, červené sukienky dievčatá po chvíli zhodili a vlnili sa už iba v miniatúrnych čiernych nohavičkách.

A to veru nechalo chladným len máloktorého muža. „Mňa by len zaujímalo, koľko 14-15 ročných chlapcov musí ísť teraz na toaletu,“ komentoval toto číslo porotcovský kat. Moderátor Marcel Forgáč si zas zavtipkoval na adresu Prachařa. „Jakub, my sme sa na teba pozerali a nemal si celý čas ruky na stole,“ povedal veľavravným tónom. Ako to dievčatá pred kamerami roztočili, si môžete pozrieť už dnes večer na Jojke.

Takýto pohľad nenechal chlapov chladnými.
Zobraziť galériu (6)
Takýto pohľad nenechal chlapov chladnými.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu