Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Víťaz X Factoru Bažík nakrúcal so sexi babami: Stala sa mu kuriózna nehoda!

Peter Bažík si nakrúcanie so sexi babami príliš neužil. Prišiel totiž k bolestivému zraneniu. Zobraziť galériu (10)
Peter Bažík si nakrúcanie so sexi babami príliš neužil. Prišiel totiž k bolestivému zraneniu.

ŠAMORÍN - Bolestivá skúsenosť! Víťaz X Factoru Peter Bažík (28) sa v uplynulých dňoch venoval nakrúcaniu klipu so svojimi kolegami zo speváckej súťaže. Príbeh videa je o troch opustených mužoch, ktorí sa rozhodnú vychutnať si plnými dúškami priazeň nežného pohlavia. Pri nakrúcaní však došlo ku kurióznemu zraneniu.

Zaujímavý projekt a nezvyčajné zranenie! Peter Bažík sa po víťazstve v X Factore nezameriava len na sólovú kariéru. Spojil sa totiž s kolegami z tejto šou. Konkrétne s Matějom Vávrom a Tiborom Guyrcsíkom. Táto netradičná trojica pracuje na slovensko-česko-maďarskom videoklipe. 

Zábery k piesni One Night Lover mapujú príbeh troch kamarátov, ktorí síce žijú v rôznych krajinách, no spoločné majú to, že ich opustili priateľky. Namiesto smútenia sa však rozhodnú vychutnávať si naplno zábavu a priazeň dievčat. Nakoniec sa všetci spolu stretnú na Slovensku, kde si užijú žúr so sexi babami. 

Počas nakrúcania však došlo k niečomu, čo nikto nečakal. „V Šamoríne sa točilo aj vo vode. Peter Bažík sa počas prestávky rozhodol okúpať a napadol ho bobor,” prezradil náš zdroj. Štáb sa potom musel vyrovnať s nepríjemnými následkami. Nielenže spevák utrpel bolestivé zranenie, ale prítomné dievčatá sa po tomto incidente báli vstúpiť do vody. Režiséra potrebné zábery stáli veľa prehovárania. 

Petrovi Bažíkovi zostala po pohryzení bobrom takáto modrina.
Zobraziť galériu (10)
Petrovi Bažíkovi zostala po pohryzení bobrom takáto modrina.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu