Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Táňa Pauhofová pri vode: Plavky strašné... ale ten sexi zadoček!

Tatiana Pauhofová v plavkách à la 80. roky. Zobraziť galériu (9)
Tatiana Pauhofová v plavkách à la 80. roky.

BRATISLAVA - Ach, jaj! Tatiana Pauhofová (30) sa pred pár dňami predviedla na televíznych obrazovkách poodhalená. A to vo filme Nežné vlny, kde pri vode predviedla svoju štíhlu figúru. Kto by však čakal, že bola odetá do sexi plaviek, zostane sklamaný. Komédia sa totiž odohráva v roku 1989, a tak červenovláskin kúpací outfit nevyzerá príliš vábne. Situáciu zachránil aspoň pohľad na umelkyňu zozadu. Konkrétne na jej sexi zadoček.

Tatiana Pauhofová neholduje vyzývavým outfitom. V súvislosti s hereckou profesiou však už svoje telo poodhalila v niekoľkých počinoch. Najnovšie predviedla figúru vo filme Nežné vlny, ktorý pred pár mesiacmi prišiel do kín a teraz sa už objavuje aj na televíznych obrazovkách. 

Červenovláska si tam zahrala mladú mamičku, pričom tvorcovia scenáru jej predpísal aj letné zábery pri vode. Táňa sa teda pred kamerami objavila v plavkách. Keďže sa však dej snímky odohráva v roku 1989, nejde o žiaden sexi kúsok. Pohľad spredu preto nie je príliš lákavý. 

Tvorcovia však našli cestu, ako potešiť mužské oko. Pauhofovú totiž snímali aj zozadu, pričom sa jej šťavnatý zadoček na obrazovkách priam vynímal. Ak by ste však chceli herečku stretnúť pri mori a poriadne si ju poobzerať aj naživo, máte smolu. „Táňa má bohužiaľ fóbiu z mora a bola to pre ňu skúška ohňom. Nakoniec ju z lode vyniesli a od šťastia, že prežila, si dala panáka slivovice,” prezradil režisér Jiří Vejdělek na Facebooku o natáčaní scén na člne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu