Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pauhofová v mini a bez frajera flirtovala s cudzími: Táňa, toto sa robí?!

Táňa Pauhofová laškovala s čašníkmi a ukazovala svoje nohy v mini. Zobraziť galériu (5)
Táňa Pauhofová laškovala s čašníkmi a ukazovala svoje nohy v mini.

PRAHA - Odviazala sa! Táňa Pauhofová (30) začína byť v Čechách ako doma. Počas uplynulého víkendu sa zúčastnila galavečera, kde dokonca odovzdávala jednu z cien za dizajn. No hoci pred necelými dvomi týždňami na spoločenskej akcii v stovežatej predstavila svojho nového priateľa, tentoraz prišla bez jeho sprievodu. A ryšavka pôsobila, akoby ani nebola zadaná. Laškovne totiž žmurkala na čašníkov a svojimi stehienkami v kratučkých šatách dráždila aj ostatných prítomných mužov.

Táňa Pauhofová sa po necelých dvoch týždňoch opäť objavila v Prahe na spoločenskej akcii. No kým na Českého leva priviedla svojho nového priateľa Martina, odovzdávanie cien za dizajn absolvovala sama. 

Zdá sa však, že herečke spoločnosť ani nechýbala. „Prišla sama a žmurkala na čašníkov,” tvrdí náš zdroj. A tento flirt dokazujú aj fotografie z galavečera. Obsluhujúcim mladíkom ryšavkina pozornosť určite pekne zamotala hlavy. 

A to ju ani nevideli v sále, kde ostatných ohurovala odhalenými stehienkami. Šaty, ktoré pri chôdzi pôsobili decentne, sa totiž pri sedení Táni vyhrnuli poriadne vysoko. Ak je priateľ Martin žiarlivý, bude mať čo doma vysvetľovať...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu