Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Moderátorská rarita v Čechách: Nič podobné tu ešte nebolo!

Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a desaťbojár Roman Šebrle sú novými moderátormi spravodajstva na TV Prima. Zobraziť galériu (4)
Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a desaťbojár Roman Šebrle sú novými moderátormi spravodajstva na TV Prima. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - To sa len tak nevidí! Diváci spravodajstva českej televízie Prima sa dočkajú príjemného spestrenia. Do moderátorských kresiel si totiž už čoskoro sadne úplne nová a zároveň veľmi netradičná dvojica. Ponuku pracovať pred televíznymi kamerami totiž dostali krátkovlasá Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (24) a športovec Roman Šebrle (39).

Televíziu Prima čaká v najbližších dňoch naozaj poriadna zmena. Ako informujú české médiá, v hlavnej spravodajskej relácii by sa totiž koncom júna mala objaviť dvojica, ktorú by sme pokojne mohli označiť za raritnú. Do moderátorských kresiel totiž zasadnú Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a desaťbojár Roman Šebrle.

„Som rada, že Gabrielu s Romanom môžem privítať v našom tíme. Sú to mladí a perspektívni ľudia, ktorí do detailu plnia heslo našich Správ. Aj oni majú šmrnc a sú solídni. Prajem im, aby sa im u nás páčilo,“ povedala na margo novej posily šéfredaktorka spravodajstva televízie Prima Jitka Obzinová. 

Ponuka televízneho angažmán veľmi potešila aj krásnu Kratochvílovú - odjakživa totiž túžila byť moderátorkou. „Bol to pre mňa sen, na ktorý som sa bála pomyslieť. Som za túto príležitosť nesmierne vďačná. A keď ide o Romana, som rada, že voľba padla práve naňho. Nebojím sa povedať, že je to gól,“ netají svoje nadšenie nová televízna tvár. Jej kolega ponuke tiež nevedel odolať. A to i napriek tomu, že si spočiatku myslel, že bude moderovať len športovú rubriku. 

Hlavnú spravodajskú reláciu FTV Prima oživí nová moderátorská dvojica - Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a športovec Roman Šebrle.
Zobraziť galériu (4)
Hlavnú spravodajskú reláciu FTV Prima oživí nová moderátorská dvojica - Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a športovec Roman Šebrle.  (Zdroj: Tv Prima)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu