Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Eva Máziková natrela Geissenovcov: Manželská kríza milionárov!

Eva Máziková naznačila, že v manželstve Geissenovcov to nie je vždy ružové. Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková naznačila, že v manželstve Geissenovcov to nie je vždy ružové. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Svojrázna rodinka Geissenovcov je Slovákom veľmi dobre známa z obrazoviek televízie Joj. O čosi bližšie ako bežní diváci má k milionárom Carmen (49) a Robertovi (50) speváčka Eva Máziková (64) žijúca v Nemecku. Energická interpretka sa nimi totiž pozná osobne. Najnovšie sa dokonca vyjadrila aj k súkromiu dvojice. Ako prezradila, párik vraj prekonáva manželskú krízu.

Tak to snáď nie! Táto veta zrejme zaznela z úst nejedného diváka štvrtkového vydania jojkárskeho Top Star Magazínu. Eva Maziková totiž priamo pred kamerami šoubiznisovej relácie naznačila, že idylický vzťah manželov Geissenovcov prechádza vážnou krízou.

„Niečo som sa dopočula od druhých. Od inej kolegyne, ktorá sa s Carmen stretla. Že teraz to tam tak trošičku... No, že niečo sa vraj deje,” habkala Máziková, ktorá sa s milionárskou dvojicou osobne pozná. Uvedomila si však, že zrejme prezradila viac ako chcela. „Nechcem k tomu nič ďalšie hovoriť. Lebo ono je to dnes tak a zajtra... Po dobrej noci...” uzavrela so šibalským úsmevom speváčka.

Začiatkom roka sa o kríze manželskej dvojice popísalo aj v Nemecku. Dvojica však tieto informácie označila za nepravdivé. Vzťah majú podľa vlastných slov rovnaký ako ostatné páry. A musia na ňom pracovať. „Pred kamerami je Robert občas trošku extrémnejší a odvážnejší ako v súkromí. Keď to preženie, už to vôbec nevnímam,” povedala v rozhovore pre nemecký časopis Bild Carmen.

Rozvod milionárskej dvojice by si zrejme vedel predstaviť len málokto. Svoje o tom vedia všetci priaznivci kontroverzných Mojsejovcov, ktorí mali toho s Geissenovcami veľa spoločného. Okrem záľuby v luxuse a bohatstve napríklad aj vlastnú televíznu šou. V súčasnosti sú Nora a Braňo rozvedení a rozprávkový život je v ich prípade už len minulosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu