Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prešľapy v jojkárskom seriáli Divoké kone: Ešte ani poriadne nezačal a už je plný chýb!

V úvodných epizódach nového jojkárskeho seriálu Divoké kone sa objavilo viacero chýb. Zobraziť galériu (8)
V úvodných epizódach nového jojkárskeho seriálu Divoké kone sa objavilo viacero chýb. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pozor na ne! Začiatkom januára odštartoval na obrazovkách televízie Joj seriál s názvom Divoké kone. No hoci si diváci mohli doposiaľ vychutnať len niekoľko epizód, už sa im v slovenskej novinke podarilo odhaliť viacero nedokonalostí a chybičiek. Všimli ste si, že kobyla Kométa je vlastne žrebec? Alebo, že sa záhadne menili Hanine čižmy? Prinášame prehľad prešľapov a zaujímavostí z nového projektu.

Hoci tvorcovia odviedli pri natáčaní nového seriálu Divoké kone poriadny kus práce, predsa len sa im podarilo narobiť niekoľko väčších či menších chýb. Tie sa objavili hneď v úvodných epizódach. Presvedčte sa sami.

Biely kôň sa v novom jojkárskom seriáli volá Kométa. No hoci si mnohí myslia, že ide o kobylu, zábery v jednej z epizód odhalili, že ide o samca. Napriek tomu, že meno tomu nenasvedčuje.
Zobraziť galériu (8)
Biely kôň sa v novom jojkárskom seriáli volá Kométa. No hoci si mnohí myslia, že ide o kobylu, zábery v jednej z epizód odhalili, že ide o samca. Napriek tomu, že meno tomu nenasvedčuje.  (Zdroj: TV JOJ)
Prešľap sa tvorcom podaril aj pri natáčaní scény na benzínovej pumpe. Zdá sa totiž, že zábery pri aute sa natáčali na dvoch rôznych miestach - pri pohľade zboku je totiž jasne vidieť stojan s plynovými bombami, no pri zábere spredu tam už chýba. Rovnako koniec obrubníka - zatiaľ čo na prvej fotke je hneď za autom, na druhej končí chodník o poriadny kus ďalej.
Zobraziť galériu (8)
Prešľap sa tvorcom podaril aj pri natáčaní scény na benzínovej pumpe. Zdá sa totiž, že zábery pri aute sa natáčali na dvoch rôznych miestach - pri pohľade zboku je totiž jasne vidieť stojan s plynovými bombami, no pri zábere spredu tam už chýba. Rovnako koniec obrubníka - zatiaľ čo na prvej fotke je hneď za autom, na druhej končí chodník o poriadny kus ďalej.  (Zdroj: TV JOJ)

Nezrovnalosti sa objavili aj v momente, keď sa divákom naskytol pohľad na havarované auto. Keď totiž dvojica bola na benzínovej pumpe, novučičké vozidlo bolo čiernej farby. To havarované však už malo modrú metalízu. A aj brzdové kotúče boli na tom zdemolovanom hrdzavé, zatiaľ čo na nablýskanom pôsobili úplne novo.
Zobraziť galériu (8)
Nezrovnalosti sa objavili aj v momente, keď sa divákom naskytol pohľad na havarované auto. Keď totiž dvojica bola na benzínovej pumpe, novučičké vozidlo bolo čiernej farby. To havarované však už malo modrú metalízu. A aj brzdové kotúče boli na tom zdemolovanom hrdzavé, zatiaľ čo na nablýskanom pôsobili úplne novo.  (Zdroj: TV JOJ)

V scénach, kde Hana (Monika Šagátová) skočí do vody a zachraňuje Adama, má hlavná hrdinka na nohách obyčajné gumáky. No tesne predtým, keď jazdila na koni a aj potom, keď už sa pri vode venovala zranenému žrebcovi, mala obuté jazdecké čižmy. Jojka tento fakt vysvetlila tak, že kožené čižmy nie sú lacnou záležitosťou (stoja približne 200 €), preto ich v mokrých scénach nahradili gumovými.
Zobraziť galériu (8)
V scénach, kde Hana (Monika Šagátová) skočí do vody a zachraňuje Adama, má hlavná hrdinka na nohách obyčajné gumáky. No tesne predtým, keď jazdila na koni a aj potom, keď už sa pri vode venovala zranenému žrebcovi, mala obuté jazdecké čižmy. Jojka tento fakt vysvetlila tak, že kožené čižmy nie sú lacnou záležitosťou (stoja približne 200 €), preto ich v mokrých scénach nahradili gumovými.  (Zdroj: TV JOJ)

Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo Hana mala na nohách gumáky, Adam (Ján Dobrík) ležal vo vode v jazdeckých čižmách. Jojka to vysvetlila tým, že hercovi jednoducho nezohnali čierne gumáky.
Zobraziť galériu (8)
Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo Hana mala na nohách gumáky, Adam (Ján Dobrík) ležal vo vode v jazdeckých čižmách. Jojka to vysvetlila tým, že hercovi jednoducho nezohnali čierne gumáky.  (Zdroj: TV JOJ)

Tvorcovia to trochu nedomysleli ani v prípade, keď Benčíčka išla na statok zavolať Adama a Hanu na pomoc. Hoci mladá dvojica sa za zraneným otcom k jazeru ponáhľala na koňoch, cesta im trvala rovnako dlho, ako starej panej pešo. Z toho teda vyplýva, že buď je stará Benčíčka bývalá atlétka, alebo sa filmári opäť pomýlili.
Zobraziť galériu (8)
Tvorcovia to trochu nedomysleli ani v prípade, keď Benčíčka išla na statok zavolať Adama a Hanu na pomoc. Hoci mladá dvojica sa za zraneným otcom k jazeru ponáhľala na koňoch, cesta im trvala rovnako dlho, ako starej panej pešo. Z toho teda vyplýva, že buď je stará Benčíčka bývalá atlétka, alebo sa filmári opäť pomýlili.  (Zdroj: Tv joj, )

Mnohí diváci obdivujú krásne dlhé vlasy hlavnej hrdinky Hany. Ženy, nezúfajte! Rovnaké môže mať každá. Herečka Monika Šagátová má totiž v skutočnosti oveľa kratší účes. Filmovú hrivu jej dotvárajú maskérky pomocou príčeskov.
Zobraziť galériu (8)
Mnohí diváci obdivujú krásne dlhé vlasy hlavnej hrdinky Hany. Ženy, nezúfajte! Rovnaké môže mať každá. Herečka Monika Šagátová má totiž v skutočnosti oveľa kratší účes. Filmovú hrivu jej dotvárajú maskérky pomocou príčeskov.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu