Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Extrém Silvie Kucherenko: Priemerný Slovák by na tento outfit drel roky!

Silvia Kucherenko sa predviedla v hriešne drahom outfite. Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko sa predviedla v hriešne drahom outfite.

BRATISLAVA – Z toho vám padne sánka! Modelka Silvia Kucherenko (31) sa netají tým, že si potrpí na kvalitu a luxus. Jej šatník obsahuje množstvo kúskov z prestížnych módnych domov, o akých sníva nejedna žena. Blondínka to potvrdila aj nedávno, keď do spoločnosti zavítala v extrémne drahom outfite. Jeho celková hodnota totiž prevyšovala sumu 65 tisíc eur.

Modelka Silvia Kucherenko patrí k dámam, ktoré sú v oblasti módy ako doma. V spoločnosti sa preto objavuje vždy dokonale upravená a nahodená od hlavy až po päty v luxusných kúskoch. Priemerný Slovák však pri zmienke toho, koľko blondínka do svojho šatníka investuje, zrejme zaplače. 

Hodnota Silviinho outfitu, ktorý nedávno predviedla v spoločnosti, totiž presiahla neuveriteľných 65 tisíc eur. Ako odznelo v markizáckej relácii Smotánka, najlacnejšou položkou boli topánky za 700 eur. Naopak, najdrahšími kúskami boli hodinky za 30 tisíc eur a kabelka z jašterice za 17 tisíc eur. 

Od modelky sme preto zisťovali, či takéto sumičky sú u nej bežnou, každodennou realitou. „Mám rada kvalitu, ale vo svojom šatníku mám aj cenovo prijateľnejšie veci. Toto bol fakt extrém.  Nie je to u mňa pravidlom,” poznamenala blondínka. Otázka je, či sa blondínka neobáva pohybovať na verejnosti s takými hodnotnými doplnkami. „Manžela mám stále pri sebe,” poznamenala Kucherenko, čím Sergeja pasovala aj do úlohy ochrankára.

Silvia Kucherenko si vyšla do spoločnosti v hriešne drahých kúskoch. Na fotografii chýba ešte kabátik za 6 000 €.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko si vyšla do spoločnosti v hriešne drahých kúskoch. Na fotografii chýba ešte kabátik za 6 000 €.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu