Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Telkáč roka: Rozhodnite o víťazoch televíznej ankety!

O hlasy sa uchádzajú napríklad Vilo Rozboril s Modrým z neba, Ján Koleník a Petra Blesáková z Paneláku, Noviny Joj s Luciou Barmošovou či Nela Pocisková. Zobraziť galériu (2)
O hlasy sa uchádzajú napríklad Vilo Rozboril s Modrým z neba, Ján Koleník a Petra Blesáková z Paneláku, Noviny Joj s Luciou Barmošovou či Nela Pocisková.

BRATISLAVA - Nominácie sú uzavreté! Z prvého kola úspešnej ankety Telkáč roka 2012 vzišli v každej kategórii nominanti, ktorí sa naďalej uchádzajú o hlasy svojich fanúšikov. V druhej fáze totiž už ide naozaj o veľa. Rozhodujete tu o absolútnych víťazoch!

Podporte svojich obľúbencov. Kliknite SEM! 

V utorok skončila nominačná časť veľkej televíznej ankety Telkáč roka. V rámci nej ste mohli navrhnúť mená či programy do jednotlivých kategórií a zároveň za ne hlasovať, aby sa prepracovali do druhej fázy. Do tej sa môžete zapojiť už teraz.

Na základe počtu hlasov sme v každej skupine vytvorili rebríček nominantov, ktorí sa v roku 2012 objavovali na televíznej obrazovke. Osobnosti, televízie a programy sa teda naďalej uchádzajú o vašu priazeň.

Hlasujte za svojich favoritov, ide totiž o veľa. V týchto chvíľach už rozhodujete o absolútnych víťazoch! Doteraz sme v ankete zaznamenali 347 624 hlasov. Zapojte sa aj vy na stránke telkacroka.sk.

Pozrite si, kto anketu vyhral v minulom roku. Kliknite SEM.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu