Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Kráska z markizáckeho Let´s Dance: Rozchod s Heribanovej ex a útek do Iraku!

Tanečnica Michaela Marková prešla za rok poriadnymi zmenami. Rozišla sa s priateľom, vzdala sa tanca a odišla do Iraku. Na zábere so svojím partnerom z Let´s Dance - boxeromTomim Kidom Kovácsom. Zobraziť galériu (7)
Tanečnica Michaela Marková prešla za rok poriadnymi zmenami. Rozišla sa s priateľom, vzdala sa tanca a odišla do Iraku. Na zábere so svojím partnerom z Let´s Dance - boxeromTomim Kidom Kovácsom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toľko zmien! Tanečnica známa najmä z markizáckej šou Let’s Dance Michaela Marková (27) ešte donedávna tvorila pár s manažérom a zároveň bývalým partnerom Barbary Heribanovej Matejom Drličkom (36). Po roku je však romantickej rozprávke koniec. Dvojica sa pred časom rozišla a mladá brunetka sa rozhodla za svojou minulosťou urobiť pomyselnú čiaru. Prestala sa venovať tancu a odsťahovala sa do Iraku.

Michaela Marková sa dostala do povedomia verejnosti najmä ako tanečnica z markizáckej šou Let’s Dance. Titul kráľovnej parketu sa jej však počas troch ročníkov projektu, ktorých sa zúčastnila, nepodarilo získať. Zakaždým vyfasovala tanečné „drievko“ a tak v súťaži dlho nepobudla. Jej partnermi boli herci Andy Hryc a Milan Markovič, športovú obec zastupoval Tomi Kid Kovács. S boxerom sa zvŕtala v piatej a zároveň aj poslednej sérii Let´s Dance.

Od skončenia šou ubehlo vyše roka a v živote nadanej tanečnice sa toho naozaj veľa zmenilo. Ako Michaela prezradila v markizáckej relácii Teleráno, prednedávnom sa rozišla s priateľom Matejom Drličkom. Ten v minulosti randil aj s dcérou Aleny Heribanovej Barbarou. Keďže tanečnica tvorila s manažérom pár niekoľko mesiacov, chceli sme vedieť, čo stojí za rozpadom ich vzťahu. „Prepáčte, ale nerada by som to rozoberala,“ odpovedala stroho. 

Stroskotanie lásky však nie je jedinou zmenou v brunetkinom živote. Štíhla rodáčka spod Tatier sa rozhodla zavesiť tanec na klinec a už polroka žije v Iraku. No nejde o žiadnu dovolenku. Ako šéfka irackej misie učí spolu s dobrovoľníckou organizáciou miestne deti základným ľudským právam. Vždy som túžila robiť takúto prácu. Aj celé moje štúdium sa uberalo týmto smerom. Keď som dostala ponuku pracovať v Iraku, neváhala som ani chvíľu,“ vysvetlila nám tanečnica. V juhozápadnej Ázii plánuje stráviť jeden rok. Či sa po návrate domov vráti k tancu, ukáže už iba čas. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu