Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Samovražda, psychiatria a basa: Desivá minulosť farmára!

Farmár Marián nie je žiadne neviniatko. Zobraziť galériu (7)
Farmár Marián nie je žiadne neviniatko.

VAĽKOVŇA - Má toho za sebou dosť! V šou Farmár hľadá ženu prišiel minulý týždeň na rad aj Marián (30) z Vaľkovne. Ten sa zviditeľnil už pri prvom stretnutí s nádejnými nevestami, kedy sa bozkával raz s jednou, potom s druhou. Samozrejme, poriadne potúžený. Hospodár by sa pritom mal alkoholu vyhýbať - kedysi totiž absolvoval liečenie. Kvôli pokusu o samovraždu však už má skúsenosť aj s psychiatriou. A vo väzení si odsedel viac ako rok.

Žiadne neviniatko! Marián z Vaľkovne sa už na prvom stretnutí farmárov v Liptovskom Jáne doslova odtrhol z reťaze. Poriadne posilnený alkoholom zvádzal dve zo „svojich” žien - Luciu a Katku. V jeho prípade však nešlo o žiadne ojedinelé vyčíňanie. Podľa našich informácií sa totiž musel v minulosti liečiť zo závislosti od alkoholu.

Aj sám mladý hospodár otvorene priznáva, že má toho za sebou viac než dosť. Rok napríklad strávil vo väzení. Skončil tam kvôli krádeži dobytka. „A čo je na tom? Veď koľko ľudí v basách bolo a tu sú všetci,” nerobí si ťažkú hlavu zo svojej pestrej minulosti.

Dokonca na seba prezradil aj pobyt na psychiatrii. Ten úzko súvisel práve s tým, že si mal ísť posedieť do chládku. „Musel som si to vybaviť, aby som tam mal niečo ľahšie,” povedal Marián. Kvôli tomu, aby sa k nemu vo väzbe nesprávali tvrdo, neváhal siahnuť si na život. „Ja som sa akože nikdy nechcel zabiť. Ale som to musel riešiť rýchlo. Najrýchlejšie, ako sa dostaneš na psychiatriu, je pokus o samovraždu,” vysvetlil svojim nápadníčkam.

Zdá sa teda, že farmár presne vedel, čo robí. A našťastie zostalo naozaj len pri pokuse. U lekárov však už navždy zostane zapísaný ako človek so samovražednými sklonmi. Topky.sk sa snažili od Mariána dozvedieť viac, jeho mobilný telefón bol však vypnutý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu