Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polnišová sa vyparila: Pád z televízneho výslnia!

Petra Polnišová sa vyparila z televíznych obrazoviek. Zobraziť galériu (9)
Petra Polnišová sa vyparila z televíznych obrazoviek.

BRATISLAVA – Odpísali ju?! Petra Polnišová (36) patrí bez pochýb k úspešným slovenským herečkám súčasnosti. V poslednej dobe sa však na televíznych obrazovkách objavuje stále menej a menej. Do budúcna dokonca nie je vylúčené, že ju tam už vôbec neuvidíme. Prečo sa niekoľkonásobná držiteľka televíznych ocenení stráca z povedomia?

Nie je tomu až tak dávno, čo Petra Polnišová zažívala na televíznych obrazovkách vrchol slávy. Herečka účinkovala vo viacerých seriáloch a tiež vo výpravných programoch ako napríklad Let´s Dance, čo sa neskôr odzrkadlilo aj v diváckych anketách obľúbenosti. 

Všetko ale nasvedčuje tomu, že dvojnásobná mamička môže o svojich fanúšikov ľahko prísť. Len pred pár dňami totiž Jojka odvysielala poslednú časť seriálu Hoď svišťom, ktorá podľa našich zistení už nebude mať ďalšie pokračovanie. „Z momentálne vysielaných seriálov v budúcom roku počítame s pokračovaním Paneláku a s novým časťami Dr. Dokonalého,“ povedal nám hovorca televízie Jozef Gogola, čím dal jasne najavo, že "svišť" nadobro skončil. Keďže na Kolibe už pripravujú nové projekty na rok 2013, chceli sme vedieť, či sa v chystaných tituloch objavia aj herci zo spomínaného sitkomu. „Nemôžem to vylúčiť, ani potvrdiť,“ reagoval hovorca.

Jednu z hlavných postáv v Hoď svišťom stvárňovala aj Polnišová, ktorá sa však v porovnaní so svojimi kolegami v iných seriáloch už vôbec neobjavuje. „Čo sa týka titulov, ktoré na obrazovkách momentálne bežia, tak tie sa riešili v čase, keď som ja rodila. Ani ja, ani tvorcovia sme preto o možnosti spolupráce neuvažovali,“ povedala nám k tomu dvojnásobná mamička, ktorá sa v súčasnosti venuje najmä rodine. „Také nakrúcanie seriálu je časovo veľmi náročné,“  dodala tmavovláska.

Jediné, čo z televízneho angažmán Petre v súčasnosti zostalo, je markizácka Partička. „Mám to veľmi rada. Účinkovanie v tomto programe ani nepovažujem za prácu, skôr to vnímam ako také uvoľnenie sa od materských povinností,“ poznamenala Polnišová, ktorá si takto od detí odbehne zhruba raz do mesiaca.

Podľa našich informácií to však so zábavnou reláciou nevyzerá ružovo. „Je otázne, či sa bude v nakrúcaní Partičky pokračovať aj v ďalšej sezóne,“ prezradil náš zdroj z televízie. Markíza vraj uvažuje o variante, že sa s projektom Dana Dangla nadobro rozlúči. „Zatiaľ o tom nič neviem. Na tento rok je už nakrúcanie uzavreté. Uvidíme, ako to bude v tom budúcom,“ reagovala na nepriaznivé správy herečka.

V prípade, ak by sa Partička prestala vysielať, fanúšikovia Polnišovej by boli zrejme poriadne sklamaní. Je to totiž momentálne jediný televízny projekt, v ktorom sa herečka objavuje. Zaujímalo nás teda, kedy sa plánuje venovať práci o čosi intenzívnejšie. „Ja som sa nad tým nikdy nezamýšľala. Záleží na tom, aké sú deti a čo im treba. Na Slovensko som neprišla kvôli práci,“ uzavrela mamička dvaapolročného Simona a dvaapolmesačného Félixa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu