Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollár opäť šokuje: Siedme dieťa už na ceste!

Andrea Heringhová a Boris Kollár si nedávno vyšli do spoločnosti. Tmavovláska bola už v tom čase tehotná. Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová a Boris Kollár si nedávno vyšli do spoločnosti. Tmavovláska bola už v tom čase tehotná.

BRATISLAVA – Po pol roku znova otcom! Boris Kollár (46) má v týchto dňoch veľký dôvod na radosť. K šiestim ratolestiam mu čoskoro pribudne ďalšie bábätko. Matkou jeho v poradí už siedmeho dieťaťa však prekvapivo nie je žiadna nová milenka. Podľa exkluzívnych informácií markizáckej Smotánky je boháč v radostnom očakávaní s Andreou Heringhovou (31). Tá je už v štvrtom mesiaci!

Kollárovský klan sa opäť rozrastie. Boris sa nikdy netajil tým, že je s netradičnou formou rodiny absolútne stotožnený a takýto spôsob života mu maximálne vyhovuje. Záletný podnikateľ má totiž šesť detí a každé z nich mu priviedla na svet iná žena. Toto „pravidlo“ sa však najnovšie zmenilo. Bývalá playmate Andrea Heringhová sa totiž ako jediná z jeho háremu stane už po druhýkrát matkou.

Dieťatko nosí pod srdcom napriek tomu, že s Borisom prežili v poslednom čase pomerne hektické obdobie a na čas sa aj rozišli. Keď totiž Andrea žila v domnienke, že sa jej podarilo nenapraviteľného záletníka skrotiť, prevalili sa hneď dve jeho nevery. Boháč totiž Andrei zahol nielen s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou, ktorá mu potom porodila syna Artura, ale aj s mladou Barbarou Bátorovou. Druhá spomínaná sa dokonca vraj živila ako luxusná spoločníčka.

V súčasnosti to ale vyzerá tak, že mediálne pretriasanému páru sa podarilo partnerskú krízu prekonať. Svedčí o tom aj fakt, že Heringhová opäť nosí pod srdcom Borisovo dieťa. Bývalá playmate má už z prvého manželstva syna Nicka, zhruba pred dvoma rokmi porodila podnikateľovi dcérku Saru Zoe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu