Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mama, ožeň ma: Balila ho na prsia a dostala ho!

Dominika zaujala Michala aj hlbokým výstrihom. Taktika vyšla, dvojica si už vymieňa prvé bozky. Zobraziť galériu (7)
Dominika zaujala Michala aj hlbokým výstrihom. Taktika vyšla, dvojica si už vymieňa prvé bozky.

BRATISLAVA - Šikovná! Keď sa Dominika (18) zo Zvolena prihlasovala do súťaže Mama, ožeň ma, zvolila jemne pikantnú taktiku. Nesmelému Michalovi (25) zo Spišskej Belej poslala fotografie, na ktorých neskrývala svoje ženské prednosti. A zdá sa, že to zabralo. Nielenže si ju nádejný ženích pozval k sebe domov ako jednu z dvoch adeptiek na jeho lásku, ale v utorkovej časti len ju samú vzal na výlet do Tatier. A padli aj prvé bozky!

Nesmelý skončí s dračicou?! Michal zo šou Mama, ožeň ma sa dlho nevedel spamätať z rozchodu po päťročnom vzťahu. Zdá sa však, že televízna súťaž mu jeho srdce zahojí. Hlavu mu totiž pomotala Dominika zo Zvolena.

Tá už na začiatku mala čím zaujať. K svojej prihláške totiž pripojila zvodné fotografie. No a veľké výstrihy naozaj zabrali! Michal zatúžil poodhalenú slečnu spoznať. A tak sa Dominika ocitla u neho doma spolu s Erikou, s ktorou zvádza boj o jeho lásku.

Vyzerá to však tak, že navrch má práve mladá Stredoslovenka. Jasne to bolo vidieť vo včera odvysielanej časti. Nádejný ženích totiž pozval na výlet do Tatier len ju. A druhá slečna zostala doma s rozčarovanou mamičkou, ktorá chce dostať syna do chomúta.

V horách potom už bolo jasné, prečo Michal nepotreboval ďalšiu spoločnosť. Medzi ním a Dominikou sa totiž odohrali malé nežnosti. Padli prvé bozky a mladík je svojou vyvolenou nadšený. „Ona je proste perfektná. Je perfektná,” vyznal jej obdiv. Ktovie, ako dlho to vydrží...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu