Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Spackaný večer Dary Rolins: Toto jej nevyšlo!

Dara Rolins s ťahákom v ruke. Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins s ťahákom v ruke.

BRATISLAVA - Trapasom sa nevyhla! Speváčka Dara Rolins (38) bola v stredu večer hudobným hosťom na párty istej kozmetickej firmy. Na podujatí však pop diva rozhodne nepredviedla také spevácke číslo, aké by sa na hviezdu jej rozmerov patrilo. Vystúpenie spackala niekoľkými prešľapmi.

Aj hviezdy majú zlé dni! Po stredajšom večeri o tom vie svoje aj speváčka Dara Rolins, ktorá prijala pozvanie na krst nového parfumu istej kozmetickej firmy. Pop diva mala na podujatí zaspievať ako hudobný hosť. No už od začiatku sa diali divy. Hneď v úvode vystúpenia jej nevyšiel nástup k prvej skladbe. „Nepočujem klavír,zahlásila do mikrofónu. Keď bola technická chyba odstránená, začala odznova. 

Ako druhý nasledoval jej nový singel Nebo, peklo, raj. Ten odspievala v poriadku. Pri tretej skladbe však prekvapila hostí tým, že si vytiahla veľký ťahák, kde bol napísaný text piesne od Fergie s názvom Big Girls Don´t Cry. Takéto niečo by sa možno dalo s prižmúrenými očami tolerovať u nejakého superstarovského začiatočníka, nie však u interpretky jej rozmerov.

Zarážajúce tiež je, že na prípravu mala dostatok času. Nešlo teda o spontánne rozhodnutie. „Dara vedela niekoľko týždňov dopredu to, aké skladby bude spievať,“ prezradil náš zdroj, ktorý sa podieľal na organizovaní večera. Ako sme sa tiež dozvedeli, Rolins nevystupovala zadarmo - dostala slušný honorár. 

Po tom, čo na spomínanom podujatí odspievala tri piesne, odišla do zákulisia. A hoci bolo pôvodne v pláne, že po skončení svojho vstupu zodpovie prítomným novinárom na otázky, nestalo sa tak. Na akcii sa už neukázala. V súvislosti s nevydareným hudobným číslom sme sa s ňou teda skontaktovali dodatočne.

„Nešlo o moju pesničku, ani môj koncert. Bola som hosťom večera a v rámci predstavenia vône od speváčky Fergie som vystúpila v jej ´zastúpení´. Ak by Fergie spievala moju pesničku, som presvedčená, že použije takisto ťahák. Príde mi komické, že to niekto rieši, vysvetlila s úsmevom svoj pohľad na vec Dara.

Pop divy sme sa spýtali aj to, či pri vystúpeniach občas používa ťahákové pomôcky „Obvykle ich nepoužívam. A či som už niekedy zabudla text? Stokrát. Podobne ako všetci moji kolegovia. Sme totiž len ľudia,“ uzavrela speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu