Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi Judínyová: Mám super prsia!

Moderátorka Erika Judínyová propaguje výrobok určený na rast pŕs. Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Erika Judínyová propaguje výrobok určený na rast pŕs.

BRATISLAVA – Prepožičala svoje telo! O podozrivom náraste predností Eriky Judínyovej sa v minulosti už veľa špekulovalo. Moderátorka sa najnovšie rozhodla z tejto nevyriešenej hádanky čo-to vyťažiť. Robí reklamu na výživové doplnky podporujúce rast pŕs!

Výraznejší a bujnejší dekolt Eriky Judínyovej by sme pokojne mohli označiť za jednu z najväčších záhad nášho šoubiznisu. Hoci sa povrávalo o tom, že si moderátorka nechala voperovať silikónové implantáty, ona to stále skalopevne popiera.

Ako sama tvrdí, za zväčšené poprsie vďačí tabletkám. Zrejme aj preto sa rozhodla prepožičať svoju tvár výrobku, ktorý má vraj pre vnady podporné rastúce účinky. Bilbordy propagujúce túto pilulku už zaplavili Slovensko. 

Zaujímalo nás, prečo plavovláska prijala ponuku robiť reklamnú kampaň na daný prípravok. „Mám s ním niekoľkoročné skúsenosti a verím mu,“  povedala topkám Erika, ktorá si podľa našich informácií vozila spomínané vitamínové tabletky z USA. Tam sú na trhu už dlho. Otázky týkajúce sa honoráru nechcela komentovať. Nám sa však podarilo zistiť, že za reklamu pre danú farmaceutickú spoločnosť by mala dostať až 100 tisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu