Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kollár terčom posmechu: Všetci sa na ňom zabávajú!

Boris Kollár je terčom posmechu. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár je terčom posmechu.

BRATISLAVA – Životný štýl Borisa Kollára (45) nie je v našich zemepisných šírkach celkom bežný. Podnikateľ má päť detí s viacerými partnerkami. Čoskoro do jeho "klanu" zrejme pribudne šiesty potomok. Boháč sa vďaka svojej plodnosti stal terčom viacerých žartíkov. Najnovšie sa na ňom zabáva už celé Slovensko. Internetom totiž kolujú jeho fotografie s vtipným textom.

Je na smiech! V týchto dňoch sa začali po sociálnej sieti a mailoch šíriť fotografie podnikateľa Borisa Kollára s textom: „Možno som aj TVOJ otec.“ Nejaký "vtipálek" si vzal na mušku najznámejšieho slovenského otca a naráža na to, že boháč môže mať viacero potomkov, než je doposiaľ známe. Preto v súvislosti s tým každému odporúča, aby si preveril svoj pôvod.

Ďalšia koláž paroduje reklamu istej banky na hypotekárne úvery. Na fotografii svieti pod vysmiatym Borisom popis: „Len raz sa vyspíte a bývate v novom.“ Tvorca tým chcel povedať, že ženy, ktoré sa dostanú pod podnikateľove „ochranné krídla“, budú finančne zabezpečené a dostanú vlastné hniezdočko.

Kollárov netradičný rodinný model si nedávno vzal na mušku aj moderátor Leoš Mareš. V priamom prenose Česko Slovenskej SuperStar sa zabával na jeho účet, keď hodnotil výkon speváka, ktorý študuje na osemročnom gymnáziu. „Sexta, to znamená vlastne šesť. Do sexty by podľa mňa mal chodiť aj Boris Kollár. Pred rokom bol v kvinte, teraz v sexte a budúci rok možno v septime,“ poznamenal Leoš, pričom narážal na to, že podnikateľ zrejme bude mať šiesteho potomka.

Zaujímavé je, že na boháčovom životnom štýle sa zabávajú aj jeho priatelia. Príkladom je Fedor Flašík, ktorý nedávno na Jojke moderoval špeciálnu reláciu venovanú účastníkom reality šou. Keď spomínal súťaž, v ktorej pred kamerou súložia piati boháči s mladou slečnou, prišiel mu na um práve Kollár. „Na Slovensku máme obdobu tejto reality šou. Je to napríklad boháč Boris K.,“ povedal. Na našu otázku, v čom vidí podobnosť medzi reality šou a podnikateľovým životom, Flašík so smiechom zareagoval: „Napríklad v tom, že novinári a verejnosť vždy hádajú, ktorá z jeho priateliek bude tehotná. A ktorý vzťah skončí dieťaťom a ktorý rozchodom.“

Poznámky na Borisovu adresu sa do vašich uší môžu dostať zo všetkých strán, nielen prostredníctvom médií. Určite sa aj vo vašom okolí nachádza niekto, kto sa pri mene Boris Kollár pousmeje alebo len nechápavo krúti hlavou... Poznáte niekoho takého? Zahlasujte v ankete pod článkom!



Kollár terčom posmechu: Všetci
Zobraziť galériu (5)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu