Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nicole Scherzinger: Vďaka tancu extra sexi!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (13)
Nicole Scherzinger

LAS VEGAS – Naozaj dokonalá! Speváčka Nicole Scherzinger (31) má skvelú figúru od kedy sa pohybuje v šoubiznise. Ale to, čo predvádza od času, keď začala makať v americkej tanečnej show, je priam postava na zabitie. Nuž, tanec je zrejme naozaj najlepšia diéta!

Vyzerá lepšie ako kedykoľvek pred tým – a vie o tom! Nicole Scherzinger sa pri príchode do nočného klubu Pure v Las Vegas predviedla ako naozajstná samoľúba hviezda. Neuspokojila sa len s decentným pózovaním, ale zvŕtala sa pred objektívmi fotoaparátov jedna radosť a doslova z každej strany. A treba povedať, že jej šaty mali od decentných naozaj ďaleko. Prestrihy na bokoch totiž odhaľovali viac ako len trochu speváčkinho tela. A to ešte nehovoríme o dĺžke jej sukne!

Tak ako v mnohých iných prípadoch, aj o Nicole sa šíria romantické klebety v súvislosti s jej tanečným partnerom Derekom Houghom. Ona však všetko popiera – veď má v rukáve oveľa lepšiu partiu, pretekára Formule 1, Lewisa Hamiltona. “Je pre mňa ako malý braček,” hovorí o tanečníkovi a pokračuje: “Každý vie, ako veľmi som zamilovaná a oddaná Lewisovi.”

Nicole však priznáva, že makanie v rámci televíznej šou ju tak trocha prekvapilo a poriadne jej zasiahlo do života. “Všetko, čo robím je tancovanie, spanie a snívanie o tancovaní,” prezradila s úsmevom. Zatiaľ sa zdá, že tvrdý tréning sa jej vypláca – je totiž jasnou adeptkou na víťazstvo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu